Kaheksa päeva jooksul said Rahvusvahelise Jalgrattaliidu UCI 2016. aasta karikasarjas uhkelt teisel ja kolmandal kohal platseeruvad sportlased nautida nii mõndagi head-paremat ja põnevat, mida Eestil pakkuda on.

Ameeriklased said peatuda peentes hotellides (Swissotel ja hotell Telegraaf), võimaluse einestada restoranides Leib ja Uulits (kuigi peamiseks kehakinnituspaigaks osutus siiski Simple Sessioni võistlejate alatine ületamatu lemmik Vapiano) ning mõnuleda Toila spaas ning lõõgastuda massažiga.

Nagu ekstreemsportlastele kohane, said reisi vingemaiteks elamusteks lend helikoperiga mere kohal ning elamuspaketti kuulusid veel Ronimisministeeriumi külastamine, Escape Room põgenemistoad, Nõmme discgolfi-mäng ning mõistagi Peetris asuva Spot of Tallinn külastus, mille vingetel rämpidel trikiratturid lauatennisega vaheldumisi ka oma pedaalimisoskusi soojas said hoida.

Mida juba siinmail korduvalt võistlemas ent esimest korda seiklemas käinud kutid Publikule oma reisist rääkisid, millised olid nende lahedaimad hetked ning kas neid ka 4. ja 5. veebruaril Saku Suurhallis toimuval suurejoonelisel Eesti oma ekstreemiolümpial taas võistlemas näeb, vaata videointervjuust (inglise keeles).