Küsimusele, kas tiitel tuli üllatusena, vastas Arop: “Kusjuures hetkel kui ma vastan, siis ei tulnud. Oleks minult küsitud, kas see lugu on midagi väärt 2-3 kuud tagasi, kui mul album välja tuli, oleks ma öelnud ei, sest see lugu kuidagi nagu magas. Inimesed hakkasid kuulama seda nüüd alles kahe kuu vältel, kuu või kaks pärast albumi ilmumist. See sai YouTube’is väga populaarseks. Praegu on vau, väga lahe, et ma võitsin selle.”

“Uue albumi pealt ongi see “Kiki Miki” kõige südamelähedasem, aga kõik lood on tegelikult väga lühikese aja jooksul kirjutatud. Terve mu album on kirjutatud ühe kuu jooksul ja ka lindistatud. Seega kuuga see ongi põhimõtteliselt tehtud. See oli hästi potentne ja intensiivne aeg. Kõik lood on hästi südamelähedased," ütles Arop Publikule antud intervjuus.

Reede õhtul andis Karl-Erik Taukar Saku Suurhallis oma elu suurima soolokontserdi — millal võiks aga mõni räppar midagi sama võimsat korda saata? “Hullult lahe, et Taukar ja tema tiim tegid sellise sammu, et nad võtsid vaevaks selle korraldada. Selliseid üritusi võikski tegelikult olla rohkem. Tegelikult oleks alati parem ja toredam, kui see olekski uus standard, kuidas kontserte teha. Aitab küll nendest klubilaividest. Kui aeg-ajalt, ütleme aastas kaks kordagi, teha selline ülisuurelt korraldatud kontsert, siis ma arvan, et see võiks tulevikus saada standardiks. Loodetavasti Eesti muusikamaastik hakkab ka vaikselt seda võtma kui sellisena, et nüüd me läheme täna sõpradega sinna kontserti vaatama, mitte et ma täna ei viitsi, sest ma nii või naa näen teda kunagi varsti. Räppareid näeb kindlasti ka samamoodi, kui me korralikult siin tööd teeme. Võib-olla siin paari aasta jooksul juba," on muusik lootusrikas.

Vaata lähemalt videost!