Tuuli Roosma sõnas, et sellise ajaloolise sarja tegemine on oluliselt teistsugune võrreldes tema varasemate projektidega.

"Selline ajalooline telesari on haruldane. Näiteks nõukogude aega on lihtsam teha, kuna need rõivad ja kohad on meil siiani olemas. Praegusel juhul pidime ajas nii palju tagasi minema, meie väga tubli meeskond suutis selle kõik suure tööga taasluua," sõnas Roosma.

Kõige rohkem valmistas peavalu sarja tegijatele suur ajakulu. Tavaliselt ei ole telesarja juures nii palju aega, et kõik asjad paika panna. Kuid 1939. aastal toimuva sarja tegemisel torkab iga asi silma.

"Kusagilt läheb juhe, kusagilt elektritraat, kellegi käe peal on kell, mis seal ei tohiks olla. See võtab kõik aega," ütles Tuuli.

Vaata lähemalt videost, kuidas sujus Tuuli Roosma koostöö Mart Sanderiga ja kas on oodata ka teist hooaega!

Telesari "Litsid" on tehtud samanimelise romaanitsükli põhjal.

Romaanitsükkel "Litsid" viib lugeja väikesesse Tallinna bordelli, mis elab üle pöördelisi aegu: nõukogude võimu kehtestamine, juuniküüditamine, sakslaste saabumine, sõda. Kõige selle kiuste üritavad kuus noort naist oma elu jätkata, lootes, et "väljaspool" toimuvad sündmused neid ei puuduta.

Kahjuks ei osutu see siiski võimalikuks ning elegantsest "härrasteklubist" saab spionaaži, intriigide ja saladuste taimelava mitmeks aastaks. Naised mõistavad, et nende arsenalis olevad sõjapidamisvahendid on sageli mõjuvamad kui need, millega mängitakse võimumänge poliitikakoridorides ja lahinguväljadel.