Legendaarne Virve sõnas Publikule, et tema suvi on läinud väga hästi.

"Väga hästi, üks päev korraga, liigutan natukene lille ka. Suurt tegijat enam ei ole, aga päris seisma jäänud ei ole, niiet kirik keset küla," sõnas Virve.

Järsumäe kuulus laulukirjutaja oli kutsutud ka Kersti Kaljulaiu taasiseseisvumispäeva vastuvõtule Kadrioru roosiaeda.

"Nii palju ma teda nägin, kui ta kõnet pidas, aga rohkem ma teda ei näinud. Ma kuulsin, lähedalt ei näinud. Kõne oli väga tore, aga natukene oleks pidanud olema kõvem, sest tagumised inimesed kõik hästi ei kuulnud. Suur plats oli. Aga muidu kõne oli väga tore ja kõik oli väga ilus," ütles laulik.

Suvi on Virvel olnud tihe ja mõnikord on teda kuulama tulnud väga palju rahvast.

"Vahel on selline üllatav rahvas, et nagu mitu linna oleks koos olnud. Väga rõõm on, nad on meiega väga päri. Ma ei oska midagi halba öelda, aitäh kõigile külalistele, kes meid on vaatamas käinud," sõnas Virve.

Eriti meenub talle üks esinemine, kus Järsumäe pereansambel sai terve majatäie inimesi ühes laulma.

"Rahvast tuli nii palju, rõdud olid kõik täis, saal oli kuhjas täis. Siis ma tegin neile ettepaneku, et kuna mina olen niipalju vana ja vanu inimesi oli ka seal. Vanaks läheme me kõik. Laulsime siis väikese kriipsu selles eestiaegsest laulust "Noorus on ilus aeg, noorus ei tule iial tagasi". Usute või mitte, aga kõik mehed, naised, kõik laulsid kaasa. Ja see saal, see kõlas issand kui ilusalt. Üks tuli mu juurde ja ütles, et keegi pole pannud laulma tervet saalitäit kaasa, aga sina said sellega hakkama," lisas Köster.

Vaata videost lähemalt, mida Virve veel rääkis!