Briti hitimeister maandus Tallinna lennujaamas kõigest pool tundi enne oma kontserdi algust, kuid ühtegi väsimusmärki ta laval välja ei näidanud. “Andsin eile õhtul Vilniuses kontserdi ja siis põikasin korraks Suurbritanniasse, aga minu jaoks oli kõige tähtsam olla täna siin Tallinnas. Nautisin oma õhtut väga — laval käis pidu, tähistasime siia naasmist ja fantastilist päeva ning mul oli lõbus,” sõnas James Blunt Publikule antud intervjuus.

“Laulatus oli väga ilus ja liigutav. Harryl on vedanud!” jagas muusik muljeid ka kuninglikust pulmapeost. Blunt nentis aga, et ei saanud pidu täielikult nautida, sest vaja oli õigeks ajaks Eestisse kontserdile jõuda. “Teadsin, et inimesed tulevad siia kontserdile ja mul oleks piinlik olnud neid alt vedada. Õnneks läks kõik libedalt,” sõnas Blunt, kellel läks Eestisse jõudmisega lausa nii kiireks, et isegi pulmatorti jõudis ta vaid silmata! “Ma nägin torti, aga sellest tükki ma ei saanud,” lisas ta nördinult.

Kui sel nädalavahetusel äägitakse peamiselt vaid kuninglikest pulmadest, siis täpselt nädal tagasi toimus järjekorras 63. Eurovisioni lauluvõistluse finaal, mille pani kinni Iisraeli lauljatar Netta looga “Toy”. “Minu arust oli see lugu suurepärane! See oli tõesti minu jaoks põnev, teistsugune ja täis karakterit — mul oli nii hea meel, et see võitis,” kiidab Blunt. “Minus tekitab suurimat kurvastust hoopis see, et kahjuks Suurbritannia ei võida kunagi. Ootan nende kõnet, sest ma olen siin ja valmis olukorda parandama. Kui UK on valmis Eurovisionit võitma, siis olen mina valmis sinna ka minema.”

Vaata lähemalt videost!