Vaid üheks ööks muutuvad Kultuurikatla ruumid müstliseks võlumaaks, kus fantaasiale annavad tiivad Utopia Entertainment tantsijad, miimid, silmamoondajad ja salapäraste maskide taha peitunud külalised. Muusikaprogrammi avavad eestlaste seas palavalt armastatud HU? ja Púr Múdd ning pärast südaööd astub lavale Saksa tantsumuusika legend Lovebirds. Ajal, mil meelelahutuslik programm juhatab südaööl ilutulestiku saatel sisse uue aasta, viib Kultuurikatla sopilistesse ruumidesse laiali laotunud lõbustuspark külastajad ühes suhkruvatimasina ja paljude teiste atraktsioonidega tagasi lapsepõlve.

Hamburgis resideeruva Sebastian Döringi sooloprojekt Lovebirds saavutas ülemaailmse edu meistriteosega “Want You In My Soul”, mida täna juba hellitavalt ajatuks klassikaks kutsutakse. Döring on muusikamaailmas figureerinud enam kui kaks dekaadi ning teinud teiste seas koostööd Bob Sinclairi, David Moralese ning diskokuningas Jamiroquaiga. Ühes viimasega toodi koju ka prestiižne Saksa Tantsumuusika auhind.

Lovebirds lubab Grand Carouseli külastajad muusikalisele ajarännakule viia. “See saab olema ajarännak säraval kosmoselaeval läbi futuristlikus võtmes 70ndate ja 80ndate muusika,” sõnab produtsent ning lisab, et ootab taas Eestis ülesastumist. “Esinesin Eestis viimati paar aastat tagasi ning mäletan head vaibi ja emotsiooni. Ootan huviga meie maagilist ajarännakut!”

Lõbustuspargile omaselt on õhtult oodata üllatusi ning südaöist ilutulestikku on võimalik nautida Kultuurikatla ette ehitatud eraldi alal.

Uksed avatakse kell 21:00 ja üllatusi jagub terveks ööks. Rohkem infot peo kohta leiad SIIT!