Suunal Tšiili-Suurbritannia lennanud muusik haigestus ootamatult ning kodumaale jõudes toimetati ta koheselt haiglasse. Arstid asusid ruttu nakkust ravima ja väljaande Daily Mail andmete kohaselt viibis Elton John haiglas 12 päeva, millest 2 veetis ta intensiivravi osakonnas. Mees pääses koju möödunud laupäeval, 22. aprillil.

Et ohtlikust haigusest taastuda, tuli Elton Johnil tühistada terve hunnik Las Vegases toimuma pidanud kontserte. Staari lähikondlased on lootusrikkad, et ta taastub täielikult: "Viimasel edukal Lõuna-Ameerika tuuril puutus Elton kokku ohtliku ja ebatavalise bakteriaalse infektsiooniga. Ta haigestus Santiagost tagasi lennates rängalt. Suurbritanniasse naastes viisid Eltoni arstid ta haiglasse, kus hakati koheselt nakkust ravima. Seda laadi nakkused on haruldased ja eluohtlikud. Õnneks suutsid Eltoni arstid selle kiirelt identifitseerida ja ravida seda edukalt. Loodetakse, et ta taastub täielikult," teatas muusiku esindaja.

Hetkel jäävad ära 28. aprillist - 6. maini Las Vegases toimuma pidanud kontserdid. Ootuste kohaselt naaseb Elton John lavale 3. juunil Inglismaal.