Dmitri Reinmets on murdmaasuusatamisega tegelnud alates 9. eluaastast. On kuulunud Eesti murdmaasuusatamise noorte- ja juunioride koondisesse. Lõpetanud Audentese Spordigümnaasiumi Otepääl. Kehakultuuri eriala bakalaureusekraad Tartu Ülikoolist ning kehakultuuriõpetaja eriala magistrikraad Tallinna Ülikoolist. Ta on suusatreener Jaak Mae suusakoolis ja Kehalise kasvatuse õpetaja Haabneeme Koolis.

Bert Tippi. Murdmaasuusatamisega tegelenud 10. eluaastast. Õpitud sai ise ja koos sõpradega. Põhitreening oli kooliajal kergejõustik ning talviti suusatamine. Tõsisem suusatamine jõudis minuni 15 aastaselt. Bert on õppinud Koeru keskkoolis. Sporditeaduste magistrikraad omandatud Tartu Ülikoolis. Hetkel on ta EKR 5. taseme murdmaasuusatreener CFC Jaak Mae Suusakoolis ning kehalise kasvatuse õpetaja Haabneeme koolis.

Vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril on kõik eestlased oodatud terviseradadele liikuma “Vabariigi terviseks!”, et teha ühiselt maakerale mitu ringi peale,“.
Info erinevate sündmuste kohta leiab jooksvalt kodulehel www.terviserajad.ee

Terviseradade kuu “Vabariigi terviseks!” toimub Sihtasutuse Eesti Terviserajad, Eesti Olümpiakomitee ja Ühenduse Sport Kõigile koostöös.