Veebruaris toimub terviseradade kuu „Vabariigi terviseks!“, mille raames Sihtasutuse Eesti Terviserajad juht Alo Lõoke kutsub kõiki terviseradadele liikuma. Liikumiskilomeetrite arvestus toimub reaalajas internetis, kirja saab ennast panna kodulehel www.terviserajad.ee ja liituda väljakutsega Facebooki lehel www.facebook.com/terviserajad/

Eestis on üle saja kodulähedase terviseraja, kus ei ole liikmemaksu ega hapnikupuudust ning mis ootavad liikumishuvilisi kogu aeg.
Alo Lõoke

Alo Lõokese sõnul on terviseradade kuu eesmärk kutsuda inimesi loodusesse värske õhu kätte liikuma sõltumata vanusest, liikumisviisist ja tempost. „Oma tervise ja hea enesetunde jaoks saab iga inimene ise väga palju ära teha. Selleks sobivadki kodulähedased terviserajad ideaalselt. Vabariigi aastapäeval, 24. veebruaril kutsume aga kõiki koos terviseradadele liikuma “Vabariigi terviseks!”, et teha ühiselt maakerale mitu ringi peale,“ ütles Lõoke.
Info erinevate sündmuste kohta leiab jooksvalt kodulehel www.terviserajad.ee

Terviseradade kuu “Vabariigi terviseks!” toimub Sihtasutuse Eesti Terviserajad, Eesti Olümpiakomitee ja Ühenduse Sport Kõigile koostöös.