Rikaste ja ilusate pulmakülaliste heaolu eest hoolitsesid Urmas Sõõruma ettevõtte USS Security turvamehed, kes kutsumata külalisi viisakas kauguses hoidsid.

Küll aga läks üks turvameestest vist oma tööülesannete täitmisega pisut hoogu ning hüples Publiku piltniku, kes seisis pruutpaarist aupaklikul kaugusel, et rahulikult pilti teha, kaadri ette ning puksis fotograafi.

Publik saatis kommentaaripalve ka USS Securityle, saades järgmise vastuse: "Tegemist oli privaatse üritusega ja vastavalt varasemale kokkuleppele tellijaga oli turvatöötajate ülesandeks tagada pruutpaarile takistamatu ja turvaline tee kirikusse. Turvatöötajal tekkis arusaamatus fotograafi kavandatava liikumise osas, kuna turvatöötaja hinnangul liikus fotograaf pruutpaarile liiga lähedale. Sarnaseid arusaamatusi tuleb turvatöös ikka ette ja tavapäraselt lahenevad olukorrad rahulikult."

Turvafirma lisas, et ka antud juhtumil selgitas ürituse eest vastutav turvajuht intsidendis osalenud fotograafile tekkinud olukorra põhjuseid ja neile teadaolevalt lahenes olukord sõbralikult. "Kindlasti analüüsime tekkinud olukorda ja teeme kõik endast oleneva, et analoogseid olukordi edaspidi vältida," märkis USS.

Vaata videot, kui kõva turvamine Tootside pulmas käis!