Kui kehva tervisega Edgar Savisaarelt küsiti täna pressikonverentsil, kuidas kavatseb ta peale valimisi oma lubadusi ellu viia, vastas ta, et Olga Ivanova aitab teda. Ivanova ise aga eitas väidet, et tema on Savisaare valimisliidu tegelik juht ja Savisaar kõigest maskott.

Ivanova rääkis, et Savisaar keskendub oma kampaaniale, aga Ivanova aitab kogu Tallinna kampaaniat korraldada.

Ivanova rääkis, et Savisaar jaksab küll tööd teha. Savisaar avas täna oma büroo, pidas pressikonverentsi ja käis eile Lasnamäe päeval.

Eelmisel nädalal kurtis Savisaare nõunik Andres-Marius Rosenblatt, et Savisaar tahaks minna Lasnamäe päeval lavale rahvast tervitama, aga Lasnamäe linnaosavanem Maria Jufereva ei luba seda. Täna rääkis Ivanova, et laval käisid esinemas Jufereva koos oma asetäitja Jaanus Riibega. Savisaare nimekirja rahvast lavale ei lastud.

"Maria Jufereva vastas, et sellised on mängureeglid," nentis Ivanova.

Ivanova rääkis, et tema oli kunagi Lasnamäe päeva idee autor. Ta leidis, et nii suurel linnaosal peabki olema oma päev üheskoos tähistamiseks. Tegelikult on rahval suva, kes seal esinemas käib, rääkis Ivanova.

Miks oli aga siis Savisaar pahane, et tema ei saanud lavale rahvast tervitama? Ivanova vastas, et oma pahameelt väljendas nõunik Rosenblatt, mitte Savisaar.

"Edgar oli selle idee toetaja, kui linnaosavanemana tulin tema juurde, et Lasnamäel võiks olla oma linnaosa päev. Tema seda toetas, arusaadav, et temal oli soov seal inimesi tervitada. Eks see oli linnaosavanema otsus," ütles Ivanova.