Keskerakondlane Heimar Lenk ütles eile Mailis Repsi kadunud häälte kohta, et süüdistama ei peaks Edgar Savisaare leeri. Ta väitis, et hääled jäid tulemata Simsoni leerist ja seda kadedusest.

Enne tänast Keskerakonna juhatuse koosolekut kommenteeris Kadri Simson Lenki sõnavõttu järgmiselt: "Mul on jäänud Heimar Lenkist mulje, et ta üritab isiklikult mind rünnata ja ta ainuke relv on rünnata mind kui naist. See on väga madal. Aga ma arvan, et see ei madalda kedagi teist kui teda ennast, Heimar Lenki."

Väite, et info eilse erakonna juhatuse kogunemise kohta ei jõudnud kõikide liikmeteni, lükkas Simson ümber. "See ei ole nii. Info jõudis kõigi juhatuse liikmeteni see oli vastavalt Keskerakonna põhikirjale ja juhatuse kokkukutsumise korrale. Ja juhatus kogunes erakorraliselt, aga meil pole peale kongressi korralisi juhatusi olnudki," ütles ta. "Meil toimuvad juhatused erinevatel nädalapäevadel, erineva pikkusega etteteatamisega, erinevatel kellaaegadel, see oli tavapärane. Ka eelmine juhatus, tuletan meelde, toimus pühapäeval."

Edgar Savisaare edastatud arvamus, et eilsel juhatuse koosolekul toimuv oli õigustühine, pole Simsoni sõnul tõsi. "Eile oli 17-st juhatuse liikmest kohal 13, selge kvoorum. Kõik juhatuse otsused võeti vastu absoluutse häälteenamusega. Näiteks erakorralise kongressi küsimus võeti vastu konsensuslikult," sõnas ta.