2016. aasta Eesti parimaks valitud õpilasfirma Spoony toodab lusika otsas šokolaadikuubikud kakao valmistamiseks. Ettevõte tegutseb osaühinguna, kuid Kaspar on sellest väljunud ja tegutseb nüüd programmeerimise õppeplatvormi Cody loomisega. Cody meeskonnaga pälviti rahvusvahelisel start-up võistlusel NGAL esikoht ning Cody on läbinud ka Ajujahi programmi, kus jõuti 10 parima sekka. Kaspar on mentorina juhendanud mitmeid õpilasfirmasid ja aidanud kaasa tänavuse parima õpilasfirma Festera edule ja Euroopa võidule.

Kaspar ohjab moderaatorina 30. septembril toimuva Youth Empowered Eesti avaseminari programmi ja räägib oma kogemustest õpilasfirma looja ja ettevõtjana.

Youth Empowered Eesti on õppesari, mis on mõeldud ettevõtlusest ja õpilasfirma loomisest huvitatud 15- kuni 20-aastastele noortele. Coca-Cola HBC poolt ellu kutsutud Youth Empowered toetab koostöös Garage48-ga Junior Achievementi õpilasfirma programmi.

30. septembril toimuval Youth Empowered Eesti avaseminaril räägivad 4 esinejat oma kogemusest ettevõtjana. Lisaks toimub seminari raames Mini Garage häkaton, kus kogenud mentorid aitavad õpilasfirmade ideesid toimivateks ärimudeliteks arendada.

Üritusel osalemine on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud ja seetõttu tuleb üritusele eelnevalt registreerida.

#YouthEmpoweredEesti