Maria Kütt on Coca-Cola HBC personalijuht, Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE juhatuse esimees, Tallinna Ülikooli personalijuhtimise lektor ja koolitaja. Maria on töötanud personalijuhina ligi kakskümmend aastat, enamiku sellest suurtes ettevõtetes Baltikumis ja Põhjamaades. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna, Tallinna Ülikooli organisatsioonikäitumise magistriõppe ja Eesti Diplomaatide Kooli rahvusvaheliste suhete väljaõppe.

Maria puutub igapäevasel kokku erinevatele ametikohtadele kandideerivate inimestega. 30. septembril toimuval Youth Empowered avaseminaril annab ta nõuandeid neile, kes soovivad teha rahvusvahelist karjääri suures ettevõttes. Ta räägib, milline on hetkeolukord Eesti tööjõuturul, milliseid töötajaid ootavad organisatsioonid ja millised on tänased tööotsijad.

Järjest rohkem noori kogeb, kuivõrd keeruline on leida endale eneseteostust võimaldav töökoht või tegevusala. Puudu jääb nii praktilisest oskustest, sidemetest, kui ka ettevõtluse alustamiseks vajalikest teadmistest.
Youth Empowered on algatus, mis aitab teha tänaste 15-25-aastaste noorte jaoks nende tööalased ambitsioonid kättesaadavamaks. Youth Empowered projekti eesmärgiks on anda noortele praktilisi oskusi ja teadmisi võimalikult edukaks sisenemiseks tööturule ükskõik, kas töötaja või tööandjana.

Tänaseks 28 riigis toimiva Youth Empowered programmi on ellu kutsunud ja selle läbiviimist toetab Coca-Cola HBC. Eestis teeb Youth Empowered koostööd partnerorganisatsioonidega JA Eesti ja Garage48. Noored saavad osaleda erinevatel inspireerivatel seminaridel ja praktilistes töötubades. Youth Empowered projektiga liitunud mentorid saadavad noori JA õpilasfirma programmis aastaringselt.

30. septembril toimuval Youth Empowered Eesti avaseminaril räägivad 4 esinejat oma kogemusest ettevõtjana. Lisaks toimub seminari raames Mini Garage häkaton, kus kogenud mentorid aitavad õpilasfirmade ideesid toimivateks ärimudeliteks arendada.

Üritusel osalemine on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud ja seetõttu tuleb üritusele eelnevalt registreerida
Vaata lisainfot veebist või Facebookist

#YouthEmpoweredEesti

Jaga
Kommentaarid