Andres Susi on puhunud elu sisse enam kui 15 ettevõttele, mis tegutsevad e-kaubanduse, online-mängude ja sotsiaalvõrgustike vallas. Ta on üles ehitanud e-kaubanduse ettevõtte Cherry Media ja online-kohtingu teenuse Flirtic.com ning juhtinud online-mängudele keskendunud platvormi Playforia. Täna nõustab Andres mitmeid tehnoloogiafirmasid toote- ja äriarenduse vallas. Ta on ka staažikas investor ja nõutud spiiker erinevatel juhtimis- ja tehnoloogiaüritustel.

Youth Empowered Eesti avaseminaril räägib Andres ettevõtlikkusest, edust ja läbikukkumisest. Ta on ka üheks päeva teises pooles toimuva Mini Garage häkatoni mentoriks.

Youth Empowered Eesti on õppesari, mis on mõeldud ettevõtlusest ja õpilasfirma loomisest huvitatud 15- kuni 20-aastastele noortele. Coca-Cola HBC poolt ellu kutsutud Youth Empowered programm toetab koostöös Garage48-ga Junior Achievementi õpilasfirma programmi.

30. septembril toimuval Youth Empowered Eesti avaseminaril räägivad 4 esinejat oma kogemusest ettevõtjana. Lisaks toimub seminari raames Mini Garage häkaton, kus kogenud mentorid aitavad õpilasfirmade ideesid toimivateks ärimudeliteks arendada.

Üritusel osalemine on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud ja seetõttu tuleb üritusele eelnevalt registreerida

Vaata lisainfot veebist või Facebookist

#YouthEmpoweredEesti