„Me saime lapse“ tõsielusari: mis saab pärast sünnitust?

Viis vaprat perekonda annavad meile võimaluse kaasa elada elu suurimale imele — uue lapse sündimisele. Eelmises osas näidati teleekraanil sünnitust, tänaõhtuses osas saavad televaatajad osaks sünnitusjärgsest protsessist.

Staarblogija Marianni ja abikaasa Kardo perre sündis teine laps. Marianni sünnitus ajas kihevile kogu Eesti, sest naine tegi haiglast veebiotseülekandeid, mida jälgisid kümned tuhanded huvilised. Marianni suurim hirm oli rebendite ees. Pidevad oksendushood ja rängad valud vaheldusid siiski ka leebemate hetkedega. Kõik läks õnnelikult — sündis imearmas tüdruk, kellel nimeks Lende Liis.

Mario, kes leidis oma eluarmastuse, kassapidaja Linda, tööpostilt supermarketis, oli sünnitusel väga ähmi täis. Siiski püüdis ta naisele igati abiks olla. Linda sünnitus hilines niivõrd, et tuli esile kutsuda kunstlikult. Ilmavalgust nägi igati terve poisslaps Kerdo.

Joogaõpetaja Karina sünnitas oma poja privaatselt ja eraldus siis 40 päevaks täielikku üksildusse, lubamata ligi ühtegi kõrvalist inimest, isegi sugulasi mitte. Karina ja tema beebiga kohtume siis, kui 40 päeva mööda saab.

Riina ja Madis elavad Kehras ja nende armastuse lugu sai alguse kohalikus vaibatehases. Riina sünnitus oli ränk, kuid Madis oli igati toeks. Ilmale tuli pirakas poiss Ragnar, kes kaalus peaaegu 4,5 kg.

19-aastane Birgit ja tema mees Tõnis valmistusid sünnituseks ülimalt suure hoolega, kuid elu tegi oma korrektiivid. Sünnitus kestis terve ööpäeva ja lõpuks pidid erakorraliselt sekkuma arstid. Keisrilõike abil aidati ilmale tore poisslaps Robin, kes kustutas kohe ema-isa mälust hirmsad üleelamised.

Nüüd aga algab värsketel lapsevanematel kõige põnevam ja pingelisem periood — on aeg uue ilmakodanikuga lähemalt tuttavaks saada! Elu vastsündinuga erineb tublisti beebiajakirjade klantspiltidest. Miks kaigub Marianni ja Kardo maja mitte lapse, vaid värske ema karjumisest? Kuidas panna laps esimest korda riidesse — Mario ja Linda on igatahes veidi hädas. Madis aga näitab end ootamatult tegusa isana. Miks on lapse puuks ja krooks keset ööd kulla hinnaga?

Uus tõsielusari „Me saime lapse“ täna kell 20.00 TV3s!