Kõrvits on meie kandi üks põnevamaid köögivilju, tundub igav ja maitsetu, kuid temaga annab valmistada imepäraseid roogasid. Üks neist on supp, kreemine, siidine kõrvitsasupp.

Oleme oma aastakaarega selles momendis, kus igasugune kiiresti sooja andev toit on kogu päeva A&O: kui kõht on kuum on keha kuum ja mõnus soe omas nahas tegutseda. Lisaks aitavad ingver ja tšilli põletada liigset rasva, mis tuleb kasuks jõulu ja aastavahetuse järel, kui ihukaal vaja normi tagasi viia.

Food Studio peakokk Indrek Kivisalu on selle supi valmistanud lahja, kasutades vedelikuna vaid puljongit. Kui isu tummisema leeme järele võib kallata supile püreestamise järel sisse ka kohvikoort või kookospiima. Enda valik, mis rammususe astme ja mekiga suppi soovite süüa.

Vaata lisaks ka teisi Food Studio supiretsepte:

Allikas: Maitsed.ee