Edela-Saksamaal asuv kohus mõistis 48-aastase naise 12 ja pooleks aastaks vangi oma üheksa-aastase poja internetis raha eest pedofiilidele pakkumise eest. Naise 39-aastane elukaaslane mõisteti 12 aastaks vangi, vahendab Deutsche Welle.

Nad oli peamised kahtlusalused Baden-Württembergi liidumaal Freiburgi lähedal Staufenis tegutsenud pedofiilide võrgustiku juurdluses.

Berrin T. ja Christian L. tunnistasid mõlemad üles mitte ainult ohvri mitmetele meestele kupeldamise, vaid ka ise tema kuritarvitamise.

Berrin T.-le ja tema elukaaslasele esitati süüdistus ligi 60 kuriteoepisoodis, sealhulgas prostitutsioonile sundimises, sõnalises ähvardamises ja kuritarvitamises, äärmises alandamises, füüsilises kinnisidumises ja vägistamises.

Paar lubas mitmetel internetist leitud välismaa ja kohalikel meestel üheksa-aastast poissi kahe aasta jooksul vägistada ja kuritarvitada, saades vastu tuhandeid eurosid.

Videosalvestusi mitmetest kuritegudest müüdi internetis.

Politsei paljastas pedofiilide võrgustiku 2017. aasta septembris tänu anonüümsele vihjele.

Politsei vahistas kaheksa kahtlusalust, sealhulgas Berrin T. ja tema elukaaslase, kellel on ka varasemast süüdimõistev kohtuotsus laste kuritarvitamise eest.

Kolm Saksa meest, üks Šveitsi kodanik ja üks Hispaania kodanik on mõistetud 8-10 aastaks vangi.