Kahe lühikese aastaga on Tallinna Loomade Varjupaik leidnud peaaegu 1000-hoolealusele ja aidanud tagasi koju üle 600 kaduma läinud lemmiklooma. Täna oli põhjust pidutseda, sest varjupaik tähistas oma teist sünnipäeva.

Sünnipäevapidustused said alguse kell 14:00, kuid peomeeleolu valitses varjupaigas juba palju varem. Lõunapaiku Paljassaare tee varjupaika sõites oli sünnipäevalisi juba kaugele märgata. Teeäärne oli autosid paksult täis pargitud, kohal oli nii väikesed kui ka suured loomasõbrad ja peolt ei puudunud ka neljajalgsed. Väravas tervitasid külalisi Tallinna loomade varjupaiga vabatahtlikud ja varjupaiga juhataja Eve Tobias.

Terve päev oli täis esinejaid ja tegevusi jagus nii väikestele kui ka suurtele. Päeva juhtis Raiko Allik, esinesid Liis Lemsalu trio ja Johanna Randmann. Teadusteater Kolm Põrsakest tegi katseid, mis pani ahhetama terve publiku. Peolt ei puudnud ka söök-jook ja maitsta sai ka isuäratavat sünnipäevatorti.

Kui kõikidele varjupaiga kassidele olid paid tehtud ja koertele sünnipäevaõnnitlused edastatud, sai pöörduda koeraomanike nõuandetelki, kust sai vastused kõikidele oma muredele või küsimustele. Kohal olid ka erinevad koertekoolid, kes oma tegemisi tutvustasid. Koerte fitnesstreeningutest ja nende olulisusest võttis sõna Mari Valgma. Sellest hobist saad lugeda lisaks SIIT.

Ka Delfi lemmikloomaportaal käis varjupaika sünnipäeva puhul õnnitlemas.