Augustus on saksa lambakoera ja alaska malamuudi segu koer, kes jõudis Pärnu koduta loomade varjupaika novembri alguses, kui ta Pärnu kandis üksinda ringi hulkus. Augustus on alles noor. Varjupaiga personali sõnul on ta umbkaudu kaheaastane.

Augustus on suur koer, kel on veelgi suurem süda. Iseloomu poolest on see isane koer aktiivne ja õpihimuline. Ta on üdini siiras ja heatahtlik ning olenemata oma minevikust, näeb inimestes vaid head. Ta on nõus kasvõi läbi varjupaiga võrkkaia pugema lihtsalt selleks, et inimese läheduses olla ja pai saada.

Ka loomadesse suhtub Augustus hästi ning võtaks meeldeldi omaks ka kõik uue pere neljajalgsed sõbrad. Kahjuks ei ole teda aga varem kasvatanud ja koolitee seisab veel ees. Olenemata sellest, on ta rõõmus, siiras ja heatahtlik koer. Augustus on koer, kes tahab palju liikumist ja tegelemist. Ta otsib omale perekonda, kes viitsiks talle uusi käsklusi ja kombeid õpetada ning võimalusel harrastada ka mõnd spordiala. Selle üle oleks Augustusel vaid hea meel.

Augustus sobib hästi ka valvuriks. Eemalt vaadates tundub see koer suur ja jõuline, sest oma jämedat häält oskab ta vajadusel kasutada. Kui aga keegi suvatseb peale seda veel ligi astuda, siis ei suuda Augustus oma rõõmu enam vaos hoida ja võtab kõik külalised ja võõrad avasüli vastu.

Augustus on kastreeritud ja sobib elama ka õues.

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Augustust aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaigast helistades 5141431 või kirjutades tallinn@varjupaik.ee.