Taki on soliidses eas isane väike koer. Tal on vanust juba kaheksa aastat. Taki leiti oktoobris Valgjärve vallast Põlvamaalt. Nüüdseks on ta varjupaigas olnud juba varsti kaks kuud, kuid ei ole ikka omale seda õiget omanikku leidnud, kes kingiks talle uue alguse ja kellega koos väärikalt vanaduspõlve nautida saaks.

Taki on mõnusalt rahulik koer, kes sobib elama aiaga eramajja. Pigem sobib ta toakoeraks, kuid rõõmsasti silkab ta aeg-ajalt ringi ka tuttaval territooriumil. Linnakeskkonnas ei tunne Taki end veel enesekindlalt ja parema meelega eelistab ta turvalist territooriumi nagu oma aed ja kindel omanik. See koer sobib ideaalselt vanemale ja rahulikule inimesele, kes külmal talveõhtul eelistab pigem kamina ees raamatu lugemist.

Esialgu võib paista, et Taki on arg ja pelglik koer, sest uute inimestega kohanemine võtab tal pisut kauem aega kui mõnel teisel. Siiski lepib koer inimesega kohe, kui tekib usaldus. Keegi ei tea, mida ta minevikus on üle pidanud elama ning tõenäoliselt on ka sellest tema ebakindlus tekkinud. Taki ootab seda õiget inimest ja loodab, et kusagil leidub keegi, kes talle väärilist ja unustamatut vanaduspõlve pakkuda saaks. Taki on väärt tundma kord oma elus hooliva omaniku kätt ja tema tingimusteta armastust.

Taki on kastreeritud, kiibistatud ja saanud ka vajalikud vaktsiinid.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et sinul on võimalik Takit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Võru varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!