Lolita jõudis Tallinna koduta loomade varjupaiga hoole alla suvel, juunikuu lõpus. See üksik hing luusis õnnetult ja omapäi Pirita kandis ringi, mistõttu ta lõpuks Kressi tänavalt üles korjatigi. Kahjuks ei olnud Lolital ka kiipi ning uskumatul kombel ei ole ükski hing temast siiani puudust tundnud. Ilmselt on ta kunagi olnud kodukoer ja kellegi pereliige, kuid kurvaks teeb vaid see, et see imeline koer ühel saatuslikul hetkel kellelegi üleliigseks jäi.

Lolita on umbes 7-aastane emane koer. Ta on juba väärikas eas proua, kes on rahumeelse iseloomu ja temperamendiga. Siiani on ta iga inimesega väga sõbralik olnud. Väljapeetud daamile kohaselt ei tervita tema inimesi pealaest jalatallani pööraseks minnes, üles hüpates või muid koerustükke tehes, vaid istub viisakalt maha ja ulatab tervituseks oma käpa. Loomulikult ei tähenda see, et ta midagi vastu ei oota. Säärasele kombekale tervitusele peab kindlasti järgnema jalutusrihma kaelapanek, sest pikk jalutuskäik on Lolita päeva tipphetk. See on parim preemia, mida Lolita ootab.

Lolita on küll imeline sõber nii täiskasvanute kui ka lastega, kuid oma suure kasvu ja jõulise hoiaku tõttu vajab ta rihma teise otsa siiski täiskasvanud inimest. Lolital on jõudu mitme koera jagu ja rahuliku ning kindla kõnnakuga läheb ta täpselt sinna, kuhu ta ise parasjagu soovib.

Selline hullupööra uhke kasukaga koerake peaks unistama ainult mängimisest ja magamisest, olema hoitud ja armastatud, kuid ainus, millest Lolita hetkel unistada suudab on soe ja hubane kodu. Enam see koeraproua pettuda ei taha, mistõttu on Lolita suureks jõulusooviks leida kodu, kus teda koheldaks kui täisväärtuslikku pereliiget. Omalt poolt lubab ta selleks kõik teha!

Ka välimuse poolest on Lolita särtsakas ja meeldejääv. Teda ehib beeži tooni pikk ja uhke karv, mis oma võlu säilitamiseks tahab aeg-ajalt ka omaniku tähelepanu saada.

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Lolitat aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt või helistades numbrile +372 51 41 431.