Preili on umbkaudu 5-aastane daam, kes saabus Tallinna koduta loomade varjupaika juba kevadel, aprillikuu lõpus.Varjupaiga personalile hakkas peagi tunduma, et Preili on vist liiga hea söögi peal, sest tema kõhuke muudkui kasvas ja kasvas. Kuid Preili ei tulnud abi otsima tühjade kätega ja peitis endas hoolikalt varjatud saladust.

Selgus, et kõhu kasvamise põhjuseks olid üheksa karvapalli, kes nägid ilmavalgust peale jaanipäeva. Preili kasvatas oma karvapalle hoolikalt. Armastust jagus igaühele, kuid ühel päeval juhtus nii, et varjupaika sattusid veel neli umbes 1-nädalast kutsikat. Ka need vastsündinud võttis Preili oma tiiva alla. Emahool ja tingimusteta armastus ei ole sellele koerale võõras. Lisaks oma üheksale karvapallile kasvatas Preili üles ja saatis uutesse kodudesse veel neli kasulast.

Preili kasvatas üles koguni 13 kutsikat ja nüüd on tema kord. See heasüdamlik koer on endast andnud rohkemgi veel ja ehk leidub nüüd temagi jaoks kusagil üks tore perekond. Juba Preili silmavaatest võib välja lugeda, et koer on siiras ja südamlik.

Välimuse poolest on Preili lühikese karvkattega, mistõttu ta erilist karvahooldust ei vaja. Ka porised käpajäljed ei ole probleemiks, sest käpad saab kerge vaevaga puhtaks.

Teiste koertega on Preilil veel pisut segased lood. Keegi ei tea, mida see õnnetu minevikus läbi on elanud. Ühed koerad meeldivad talle väga, kuid teistesse suhtub ta pisut skeptiliselt. Kunagi ei saa küll kindel olla, kuid võib-olla vajab Preili nüüd aega iseendale. Aeg on taasleida oma naiselikkus ja nautida segamatut tähelepanu ja armastust! Oma elu jooksul on see koer endast niivõrd palju andnud, et nüüd on tema kord kõik see armastus, mida ühel perekonnal pakkuda on, vastu võtta! Ta on selle kuhjaga välja teeninud!

Heasüdamlik Preili ootab Tallinnas Paljassaare varjupaigas oma korda. Ehk leidub ka tema jaoks üks jõuluime?

"Koduleidja" projekti suurtoetajaks on Eukanuba, kes paneb igale "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloomale kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et Sinul on võimalik Preilit aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Tallinna varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT.

Preili on leidnud omale uue ja armastava kodu!