Bruno on suur ja rõõmsameelne koer, kes ootab Võru varjupaigas kannatlikult oma jõuluimet. Tegemist on loovutatud koeraga, kes on hoole ja armastusega harjunud. Olenemata varjupaiga personali igapäevasest tähelepanust igatseb Bruno siiski tugevalt päris oma inimese järgi.

Bruno on ülisõbralik, rõõmsameelne ja energiline koer, kes jätab kutsumata külalistele endast enesekindla valvekoera mulje. Tema kõrval tunneb igaüks end turvaliselt ja kindlalt. Südames on Bruno aga siiski paimaias koer, mis tee teeb temast ideaalse pereliikme.

Bruno on lühikarvalise kasukaga beežikat värvi koer. Antud piltidel on lahtise karva järgi näha, et hetkel võttis Bruno ette tõsise karvavahetuse ja valmistub külmadeks talveilmadeks. Kui karvavahetus läbi saab on tema kasukas taas siidpehme ja ühtlane.

Bruno elukohaks sobib hästi aiaga piiratud eramaja, kus tal jooksmiseks piisavalt ruumi on. Ta on harjunud õues elama, kuid inimese tähelepanu ja hellus on tema jaoks samuti väga olulised. Ta vajab aktiivset perekonda, kes on nõus temaga ette võtma meeldejäävaid matkasid või keda Bruno jooksuradadel saata saab. Nii saab sellest varjupaiga koerast üks õnnelik perekoer.

Koer on päris Rõuge kandist vanema naisterahva käest, kes tuli kõrge vanuse tõttu linna elama ning seetõttu ei olnud tal võimalik enam koerale parimat elu tagada. Bruno tõi ta varjupaika raske südamega ja maksis kinni kõik koeraga seonduvad kulud, et tema kallis lemmik endale kiiremini kodu leiaks. Siiani tunneb vanaproua huvi, kuidas tema Brunol läheb. Bruno sattus varjupaika hingedepäeval. Ta on harjunud ka kassidega.

Bruno on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibistatud.

Iga "Koduleidja" projekti kaudu kodu leidnud varjupaigaloom saab Purinalt kingitusena kaasa kotitäie toitu.

Kui leiad, et sinul on võimalik Brunot aidata, siis rohkem infot tema kohta leiad Võru varjupaiga kodulehelt. Vaata SIIT!