29aastane Nayani Tondon oli parajasti roolis, kui Simba temaga taaskord jutustama hakkas. Videost on näha, kuidas Simba oskuslikult omaniku sõnu imiteerib ja ütleb korduvalt Nayanile, kuidas ta teda armastab.

Simba on tänaseks kaheaastane koer ja elab koos kahe teise koeraga. Bobo on kolmeaastane emane husky ja Bumper veel vaid neljakuune isane labradorikutsikas. Simba on rõõmsameelne koer, kes armastab ülekõige mängida. Ta armastab kutsikaid ja saab väga hästi läbi ka Bumperiga.

Nayani sõnul ulub Simba sageli, kuid kui sellest ulgumisest välja teha ja temaga suhtlema hakata, siis läheb Simba eriti põnevile ja ulub aina rohkem vastu. "Me ei ole talle selgeks õpetanud, kuidas armastust avaldada, ma arvan, et ta lihtsalt proovib meile vastata sarnasel lõbusal hääletoonil, mida meie temaga parasjagu rääkimiseks kasutame," mõtiskleb Nayani.

Huskyd on oma lauluoskuse poolest väga tuntud. Simba häälekus sõltub tema tujust. Ta ulub rõõmsameelselt inimeste ümber, kes on talle lähedased. Väga entusiastlikuks muutub ta siis, kui näeb inimest, keda ta ammu ei ole näinud.