Muusikutel on ootused homme algava festivali suhtes suured: “Mulle väga meeldib selle festivali kontseptsioon, et see toimub linnas. Arvan, et see on hästi kihvt lahendus — kõik saavad ligi. Meie ootame kindlasti kõige rohkem seda, et meil on väga palju igasugust uut materjali ja tahaks seda väga ette kanda,” lausus bändi ninamees Ewert Sundja.

Sel sügisel ilmub draakonite stuudioalbum “Hands Around The Moon” ja Ewerti sõnul on rahvas võtnud nende värske loomingu vastu hämmastavalt hästi: “See on kindlasti meile väga palju sellist sisemist enesekindlust andnud. Eriti just laividel on uutel lugudel mingi teistmoodi minek.” Ewert, Erki, Ivo ja Kristjan kinnitavad ka ise üksmeelselt, et sügisel ilmuv album on nende kõige parem album: "Jah, see on meie parim album!"

Repertuaari laienemisega peavad aga paraku osad lood bändi kavast lahkuma ja bänd tunnistab, et on kostunud ka mõningat nurinat. “See on paratamatu — lõpuks on meil ikkagi ju neli plaaditäit lugusid ja kontserdi pikkus jääb mingitesse piiridesse ning tuleb need valikud teha. Sweet Spoti kava tegemine polnud tegelikult keeruline — teadsime, et tahame põhifookuse panna uue muusika peale.”

Vaata lähemalt videost!