Kristjan Kannukene kinnitab, et Klaaspärlimängul toimuv kontsert on temale väga eriline, kuna ta esitab esimest korda enda kirjutatud teost. "Kirjutasin selle ise vioolale ja kammerorkestrile, see on mulle väga suur au, olen seda juba pikalt teha soovinud."

Kannukene tunnistab, et teos sündis võimsatest tungidest ja nootidesse sai see pandud vaid päevaga. "Ma hoidsin seda viis kuud endas ja ühel hetkel see lihtsalt tuli minust välja. Lõpuks, kui see oli peas valmis saanud, siis kirjutasin selle ühe õhtuga ära."

Teose inspiratsiooniks oli pinge, mis oli universumis enne suurt pauku.
"Suur intensiivne kasvamine, millel pole enam kusagile kasvada, aga ühel hetkel plahvatab!"

Kannukese tähelend sai alguse telesaatest "Eesti otsib superstaari", tänavust hooaega mees väga pingsalt ei jälginud, kuna akadeemiline töö ja harjutamine võttis kogu aja.

Kristjan tunnistab, et tal on ülikoolis praegu väga põnev, ta õpib lausa topeltkoormusega. Järgmisel aastal suundub ta aga Inglismaale õppima. "Esialgu plaanin seal olla ühe aasta, õpin vioolat ja kompositsiooni ühe tunnustatud Iisraeli daami juures."

Koostöö Rein Rannapiga on noore muusiku jaoks väga sütitav. "See energia on nii mõnus, mille sees me oleme. Ma olen selle eest väga tänulik. Meil on veel plaane," kinnitab ta.

Vaata lähemalt videost, mida arvab Kannukene Eesti klassikalise muusika maastikust ja kus ta ise ennast 20 aasta pärast näeb!