Fännikampaania seisnes selles, et inimesed pidid jagama oma lemmikut bändiga seotud mälestust ning Melissa lugu oli järgnev.



“Kuulsin neid esimest korda 2012. aasta kevadel Torontos, kui nad akustilise kavaga kohaliku muusikanädala raames üles astusid. Mulle ja mu sõbrannale Ginnyle nii meeldis nende etteaste, et me läksime hiljem Erkiga (Pärnoja — toim.) rääkima ja uurima, kas nad astuvad sel festivalil veel üles,” meenutab Melissa. “Meie õnneks oli neil veel üks kontsert meie kodukohast otse üle tee. Järjekord oli pikk ja me poleks peaaegu sisse pääsenudki, kuid meie CMW (Canada Music Week — toim.) käepaelad lubasid meil järjekorras ette trügida ja ma mäletan, kuidas me lava poole suundusime ning taustal kõlas “Jolene”."

Pärast kontserti läksid tüdrukud bändile tere ütlema ja koos pilti tegema: “Alles lahkudes ütles mulle Ginny, et ta nägi publiku seas palju naisi bändi etteastet pisarad silmas imetlemas ning mõningad neist jälgisid meid ka segaduses pilguga, kui me koos Ewerti, Erki, Kristjani ja Ivoga pilte tegime.“



“Kuna tegemist oli esimese korraga, mil ma selle bändi ja nende muusikaga kokku puutusin, polnud mul õrna aimugi, kui tuntud nad on ja eriti veel Eestis,” nendib Melissa. “Alles järgmisel päeval internetis ringi vaadates sain ma teada, et nad on võitnud mitmeid mainekaid auhindu ja esinenud suurtel staadionitel — nüüd ma mõistan, miks teised meid nii kummaliselt vaatasid! Sellest on möödas kuus aastat, kui ma avastasin Ewert and the Two Dragons'i ning aastate jooksul oleme me saanud tihti selle intsidendi üle naerda.“



Melissa ja tema sõbranna Ginny mõtisklesid alati selle üle, kuidas oleks näha draakoneid esinemas Eestis. Kahjuks lahkus Ginny mullu ootamatult siit ilmast, kuid Melissal on oma kallist sõbrast mitmeid armsaid mälestusi, mille tippu kuulub kahtlemata 2012. aastal nähtud Ewert and the Two Dragonsi kontsert.

Kuna Melissa on draakoneid fännanud juba nii pikalt, panime ta teadmised “3 sekundi väljakutsega” proovile ja selgitasime välja, kui hästi ta tegelikult bändi loomingut tunneb — vaata videot!