Anu Saagim rääkis show’l, et ta ei ole mitte kunagi raha eest enda keha müünud. Kuid kui küsida, mida veel ta mitte mingi hinna eest ei teeks, naerab Anu ja kinnitab, et teeb kõike.

"Täiesti loll küsimus, loomulikult ma teen kõike raha eest, ma magan ka raha eest. Inimesed teevad asju raha eest nii või naa, see ei pea olema see paberraha, mis su näppude vahel krõbiseb. Kõik on müüdavad. Kindlasti leidub selline summa, mille eest oleks ma valmis kõike tegema," ja lisab, et ainult ühte asja ta ei teeks mitte mingi raha eest – veaks alt Liinat ja Kethit.

Kuna seksist räägitakse vestlusõhtul palju, siis uurisime, millist hüva nõu annavad naised eestlastele, kelle voodielu püsisuhtes igavaks on muutunud.

"Kõigepealt ma soovitaks minna psühholoogi juurde, siis nõustaja juurde. Kui see kõik ei toimi, eestlane muidugi ei taha minna ka, kusjuures Eestis on väga kehvad nõustajad. Seksuaalpsühholoogid on ka väga kehvad," tõdeb Anu ja kinnitab, et tema ise nende teenuseid kasutanud ei ole.

Saagim soovitab värskendada oma suhet reisimisega. "Avastage maailma, te ei kujuta ette, kui mõnus on seksida maailmas erinevates voodites. Hotellides, rannas, lennukis, maa all ja maa peal, liiva sees, kuuseokste vahel, vannis, basseinis, ookeanis! See on lõputu! Fantaasia piiriks on ainut taevas. Kasutage seda ära inimesed. Ei ole vaja võtta ainult seda koeraasendit voodis," põrutab Saagim.

"Mugavusstsoon on see, mis tapab. Tapab kire ja tapab seksi. Tulge sellest palun välja. Minge reisile, minge õue ja nähke oma partnerit uue pilguga. Kõik hakkab pihta iseendast. Ei saa süüdistada, et partner ei ole sinu jaoks enam atraktiivne. Muuda iseennast, siis saad ka oma seksuaalelu uuesti küpsema ja toimima panna," sõnas Uibomägi.

Liina Pulges kinnitab, et naistel on plaanis kindlasti üritust veel teha. Mõte tuli tal sellest, et enamasti on stand-upid kõik meestekesksed. "Ma nägin, et see nišš on täiesti täitmata, meil on nii palju ägedate naisi, kellel on põnevad lood," sõnas ta.

Vaata videost, mida on vaja teha, et Pulges, Saagim ja Uibomägi sängi saada!

Vaata ka galeriid eilsest üritusest!