Luulea Lääne on tegutsenud kommunikatsioonieksperdina 17 aastat ning tema praktilised kogemused ulatuvad kriisikommunikatsioonist kuni börsiettevõtte korporatiivkommunikatsioonini. Aastatel 2008 - 2012 kuulus ta ka Euroopa suurima kommunikatsioonieksperte koondava liidu EACD juhatusse ning oli pikemat aega organisatsiooni kohalikuks koordinaatoriks Baltimaades.

Käesoleva aasta kevadel võttis Luulea Coca-Cola HBC Eesti nimel vastu hõbetaseme tiitli Eesti vastutustundlike ettevõtete indeksis.

Youth Empowered avaüritusel on Luulea kohal nii esineja kui mentorina. Ta räägib noortele sellest, miks on ettevõtted viimasel paarikümnel aastal üha enam seadnud esikohale tarbijate kuulamise ja nende vajadustega arvestamise, seda järjest enam ka keskkonna- ja sotsiaalsetel teemadel ning mis on jätkusuutliku ettevõtluse märksõnadeks täna.

Coca-Cola süsteemi näitel annab Luulea hea ülevaate, kuidas ettevõte peab enda tegevuses mõtlema alati sammukese ette ning olema valmis vastama ühiskonna ootustele ja vajadustele. Näiteks on the Coca-Cola Company seadnud endale suure eesmärgi koguda 2030. aastaks kokku kõik ettevõtte poolt turule lastud joogipakendid üle maailma.

Youth Empowered Eesti on õppesari, mis on mõeldud ettevõtlikele ja õpilasfirma loomisest huvitatud 16-29-aastastele noortele, toetades Eestis Junior Achievementi õpilasfirmade programmi. Projekti eesmärgiks on anda noortele praktilisi elulisi ja ärilisi oskusi võimalikult edukaks sisenemiseks tööturule kas töötaja või tööandjana.

6. oktoobril toimuval Youth Empowered Eesti avaüritusel saab kuulda erinevate eluvaldkondade esindajate kogemusi, kuidas saavutada edu läbi keskkonnateadliku ja vastutustundliku ettevõtluse, käitumise ning tarbimise. Lisaks kuulamisele saavad kõik osalejad ka praktilise kogemuse, sest kohapeal pannakse kokku meeskonnad, kes kogenud mentorite juhendamisel teevad läbi toote või teenuse arendamise lihtsustatud protsessi algsest ideest toimiva lahenduseni.

Üritusel osalemine on tasuta, kuid kohtade arv on piiratud ja seetõttu tuleb üritusele eelnevalt registreerida.

Vaata lisainfot Facebookist.
Registreeri siin.

#YouthEmpoweredEesti

Jaga
Kommentaarid