Kontserdi korraldaja Live Nation Baltics peapromootori Eva Palm sõnul on viimastel aastatel maailma tippartistide suurtest suvistest välikontsertidest Lauluväljakul saanud ilus traditsioon. “Queen + Adam Lambert, Rammstein, Guns N’ Roses ja nüüd Bon Jovi. Juba neljandat aastat järjest korraldab Live Nation suurimaid rokikontserte Baltikumis, mida külastab kümneid tuhandeid fänne. 2019. aasta vaieldamatult kohustuslik rokikontsert on Bon Jovi, keda on Eestisse oodatud väga kaua. Suvel ei esine bänd ei Lätis, Leedus ega Soomes - Bon Jovi regiooni ainus välikontsert leiab aset just Tallinnas,” lisas Palm.

Piletid tulevad vabamüüki juba sellel reedel, 2. novembril, kell 10:00 üheaegselt Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Eestis müüb pileteid Piletilevi.

Bon Jovi kontsertreis järgneb ansambli võidukale Põhja- ja Lõuna-Ameerika tuurile, eesseisvatele kontsertidele Austraalias ja Jaapanis ning äärmiselt edukale aastale, mil Bon Jovi sai Rock'n'rolli Kuulsuste Halli liikmeks. Eesolev turnee “This House Is Not For Sale European Tour” on bändi esimene Euroopa tuur alates aastast 2013. Maailm ja bänd on sellest ajast muutunud, aga üks on kindel: Bon Jovi + suur välikontsert = üks imeline õhtu. “Need hiiglaslikult suured showd, mis liidavad kümned tuhanded inimesed üheks, on just see mida teeme,” sõnab laulja Jon Bon Jovi.

Bon Jovi hetkel viimase stuudioalbumi “This House Is Not For Sale” edulooga kulmineerus ansambli ligi kolmekümneaastane tegutsemisajalugu ning plaadist on saanud Jon Bon Jovi ja tema bändi hüppelaud uude ajastusse. “Meist on arenenud uus, nooruslikum Bon Jovi,” lisab Jon, “Värskendatud koosseis, mis võidutseb igal õhtul. Me kõlame paremini kui kunagi varem ja naudime igat hetke. Oleme bänd, kes toetub nii üksteisele kui fännidele ning tunneb sellest kõigest tohutut rõõmu ikka ja jälle." Ansambli koosseisu kuuluvad tänapäeval asutajaliikmetest laulja Jon Bon Jovi, klahvpillimängija David Bryan ja trummar Tico Torres, lisaks kaasprodutsent ja laulude kaasautor John Shanks, kauaaegne bassist Hugh McDonald, multiinstrumentalist Everett Bradley ning soolokitarrist Phil X.

Uue tuuri kava paneb rõhku muusikale ja lugudele, loomingule, mis on lennutanud Bon Jovi edukalt rokimuusika tippu, aidates müüa üle saja kolmekümne miljoni plaadi. Bändil on valida pea saja loo hulgast, mida nad saavad igal kontserdil esinemiseks vahetada. Lisaks kõlavad Tallinnas ka ansambli suurimad hitid, sealhulgas “You Give Love A Bad Name”, “It’s My Life”, “Wanted Dead Or Alive”, “Bad Medicine”, “Who Says You Can’t Go Home”, “Keep the Faith”, “Always”, “Have A Nice Day” ja muidugi “Livin’ On A Prayer” ning paljud teised.

Kontsert on jälgitav Lauluväljaku nõlva poolelt ehk lava ehitatakse seljaga laulukaare poole.

Piletid tulevad vabamüüki reedel, 2. novembril, kell 10:00 üheaegselt Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Eestis müüb pileteid Piletilevi. Live Nationi kontsertklubi liikmed Baltikumis saavad pileteid osta juba kolmapäevast, 31. oktoobrist. Eelismüük toimub koodi alusel ning algab kell 10:00. Kontsertklubiga saab tasuta liituda aadressil www.fbi.ee. Kontserdile on müügil nii seisupiletid kui ka Golden Circle (fännitsooni) pääsmed ning erinevad VIP-paketid.