Norde Centrumi Rimi järjekorda seisis eile õhtul noormees, kes oli nähtavalt joobes ning soovis osta veini. Kassiir keeldus veini müümast. Nii otsustas mees proovida õnne teises kassas. Ka sealne kassapidaja keeldus müügist.

Alkoholijoobes mees ägestus seepeale ning küsis, miks talle alkoholi ei müüda. Mees polnud varem kuulnud, et selline keeld üldse eksisteerib. Kuna olukord läks pisut ägedaks ning klient tundus käituvat pisut agressiivsena, ähvardas müüja välja kutsuda turvamehe. See purjus meest ei heidutanud.

"Mille kuradi pärast te ei või müüa? Esimest korda kuulen, et joonud inimesele ei müüda! Ma pole purjuski," õigustas mees, olles ise kuuldust segaduses, et selline keeld kehtib.

Rimi kommunikatsioonispetsialisti Katrin Batsi sõnul on see tore, et müüjad endale kindlaks jäid.

"Oleme vastutustundliku alkoholimüügi tagamise nimel palju pingutanud. Selle vajadust on kogu meeskonnale palju korratud ning teenindajate koolitamine selleks käib samuti täie hooga. Müügist keeldumine ei pruugi alati sujuda lihtsalt, vahel tuleb ette ka eksimusi aga võtame neid kui õppetunde. Kindlasti on selle protsessi juures kõige olulisem seista oma töötajate „selja taga“. Hindame oma teenindajate pingutusi väga kõrgelt," edastas Bats.