Hetkel kasutatakse kupumassaažiks silikoonist või kummist kuppe, räägib Mariliis. Kuppu kehapinnale asetades imeb see endasse palju pehmeid kudesid, lihaseid ja nahka.Selle tulemusena saab kudesid kupuga masseerides intensiivsemalt töödelda, organismi lümfi- ja vereringet ning ainevahetusprotsesse parandada. Kasutada tuleb vastavalt tootega kaasa tulevale kasutusjuhendile. Lisaks tselluliidi vähendamisele leevendab kupumassaaž väga tõhusalt pingeid seljas ja õlavöötmes, puhastab poore ning trimmib nahka.

Kuppe on kolme erinevat sorti. Kuidas neid kasutada?

Kõige populaarsem ja enim kasutatav kupp on kindlasti tselluliiti vähendav kupp (12€) ehk kehakupp, mis on eelkõige mõeldud tselluliidi vähendamiseks. Samuti vähendab kehakupp väga hästi venitusarme ning ümbermõõtu ja lisaks pinguldab ning toniseerib kupp väga hõlpsasti nahka. Tselluliiti vähendav kehakupp on Anne&Stiili ilulemmik 2017 konkursi võitja!

Mariliisi sõnul on kupu kasutamine imelihtne. Kõigepealt tuleb vastav piirkond õliga sisse määrida. Seejärel tuleb kupp kokku pigistada, kehale asetada ning alustada masseerimist liikudes alati sirgjooneliste või ringjate liigutustega alt üles (vereringe suunas) või vastavalt piirkonnale kasutusjuhendi järgi. Ühte piirkonda tasuks masseerida esialgu igapäevaselt 5-7 minutit. Tulemusi on näha juba 2 - 4 nädala pärast. Kasutajate kogemuste põhjal väheneb kuu ajaga näiteks reieümbermõõt 1,5 - 3,5cm, kõhuümbermõõt lausa kuni 6cm, räägib Mariliis.

Teine kupp on näokupp (10€), mis on samuti kasutajate poolt väga positiivselt vastu võetud. Kuna näokupp elavdab näo mikrovereringet, siis saab sellega lihtsalt ennetada või vähendada kortsukesi, vähendada akne arme, toniseerida ning pinguldada näonahka ning tõsta/tugevdada näolihaseid. Eriti hea on seda kasutada hommikul, et pühkida näost väsimusilmingud ja anda nahale mõnus sära ning õhetus. Näokuppu soovitab Mariliis kasutada mitte tihedamini kui 2-3 korda nädalas ning järgida tuleb tootega kaasas olevat skeemi.

Ning kolmas kupp on pisike silma-ning huuleümbruskupp (7€). Kuna silmaümbrusnahk on eriti õrn, siis sobib silmakupp väga hästi peenete kortsude silendamiseks ning tumedate silmaaluste vähendamiseks. Kasutamine on imelihte. Kuppu tuleb lihtsalt 2-3 sekundit vaakumis hoida ning tupsutada silmaümbruse piirkonda mõni minut. Et saada parimaid tulemusi on siiski soovitatav silmakuppu kasutada koos näokupuga.

Kui kiiresti näeb tulemusi?

Tulemused tulevad väga individuaalselt. Mõned näevad esimesi tulemusi juba nädala pärast, teised aga 2,5 - 3 nädala pärast. Kindlasti oleneb see nahatüübist ning sellest kui palju tselluliiti esineb. Soovitavalt tuleks tselluliidi märgatavaks vähendamiseks teha endale kupuga massaaži esialgu aktiivselt 2 - 4 nädalat ning siis jätkata massaaži tegemist tulemuste säilitamiseks 1-2 korda nädalas.
Näokuppu ja silmakuppu soovitan kasutada mitte tihedamini kui 2-3 korda nädalas.

Kellele kupud sobivad?

Kupud sobivad igale naisele, kellel on probleeme tselluliiidiga, kortsudega, tumedate silmaalustega, akne armidega ning kes soovivad alati värsked ning säravad välja näha. Mariliisi sõnul kindlat vanusegruppi polegi, kasutajaid on seinast seina, 18-aastastest kuni 73-aastaseni. Samuti on kasutajate seas üha rohkem mehi. Peaasi, et ei esineks vastunäidustusi, millega saab lähemalt tutvuda www.kupud.ee lehel.

Kaua kestavad kupud?

Selles peitubki kuppude võlu. Ühe kupuga saab läbi aastaid. Seega tegemist on vaid ühekordse väljaminekuga. Peale igat kasutuskorda tuleks kupud üle loputada sooja veega ning hoida toatemperatuuril otsese päikese eest varjatuna.

Millist õli tuleb kasutada tehes kupumassaaži?

Kuna iga nahatüüp on erinev, siis pakume lisaks kuppudele ka erinevaid õlisid, mis sobivad lisaks kehahooldusele ka juuste ning küünte hoolduseks. Kõik õlid on külmpressitud ja 100% looduslikud ning Eestis valmistatud.

Vananeva näonaha jaoks on parimad “vedelaks kullaks” nimetatud imelised argaaniaõli ja jojobaõli. Ülemaailma kõrgelt hinnatud argaaniaõli sobib eelkõige vananevale ning kuivale nahale, sisaldab Omega 3, 6 ja 9 rasvhappeid ning rikkalikult vananemisvastast E-vitamiini. Samuti vähendab argaaniaõli aknearme ning tumedaid ja heledaid pigmendilaike. Jojobaõli on aga mõeldud vananevale ning rasusele nahale. Samuti väga tunnustatud õli, mis sisaldab rohkelt mineraale ning vitamiine. Lisaks leidub valikus veel mandli-, avokaado-, aprikoosi-, makadaamia- ning viinamarjaõli.

Kust kohast saab tooteid osta?

Rohkem infot kupumassaaži ning kuppude kohta leiab meie kodulehelt www.kupud.ee. Taskukohased hinnad (al 7-12€), mugavus ja kiiresti nähtavad tulemused on kasvatanud kuppude kasutajate arvu Eesti naiste seas juba paarikümne tuhandeni. Kodulehel saab samuti tutvuda nii blogijate kui ka teiste kuputajate kasutajakogemustega.

Kuni 24 detsembrini kehtib samuti e-poes sooduskood “Jõuluootus”, millega saab kõikidelt toodetelt ja komplektidelt -10% allahindlust.

Jaga
Kommentaarid