Norra mehed võitsid Lahti MM-ilt esimese kulla, Eesti teatenelik finišisse ei jõudnud

Lahti MM-i murdmaasuusatamise meeste 4 x 10 km teatesõidu kulla võitis Norra, hõbe kuulus Venemaale ja pronks Rootsile. Eesti võeti kolmanda vahetuse lõpus rajalt maha.
Loe edasi...

Austrias päästis politseikopter mägedesse eksinud eestlased

Foto on illustreeriv

Kolm eestlast suusatasid kolmapäeva õhtupoolikul Austrias Bad Gasteini lähedal läbipääsmatul maastikul ja ekslesid tundide viisi ringi. Nende läheduses vallandus mitu laviini, teatab Austria rahvusringhääling ORF.
Loe edasi...

Purustatud rekord, valetamisskandaal ning revolutsioon alkoholikultuuris - millega on ministrid 100 päeva jooksul veel silma paistnud?

Valitsuse 100 tööpäeva

Delfi tegi kokkuvõtte Jüri Ratase valitsuse ministrite 100 päeva jooksul meedias ja ametlikes sõnavõttudes läbi käinud teemadest ja märksõnadest. Keda saatsid skandaalid, kes tuli lagedale hulga uute ja laia kõlapinda tekitanud ideedega ning kes jäi teiste varju?
Loe edasi...

Professor: enamus toidulisandeid on mõttetud, mõned võivad olla ka toksilised

Maailmaturul on üle 50 000 toidulisandi, millest umbes 6 000 on viimase kuue aasta jooksul jõudnud ka Eestisse.
Loe edasi...

Vene kindralstaabi ülem ja NATO sõjalise komitee esimees vestlesid esimest korda üle kolme aasta

Esimest korda pärast suhete külmutamist toimus NATO algatusel telefonivestlus Venemaa relvajõudude kindralstaabi ülema Valeri Gerassimovi ja alliansi sõjalise komitee esimehe Petr Paveli vahel, teatas Venemaa kaitseministeerium.
Loe edasi...

Aserbaidžaani endine suursaadik Eestis segas maanteel politseikindralit ja ta auto arestiti

Tofik Zulfugarov

Aserbaidžaani riikliku maanteepolitsei kindral sattus neljapäeval potentsiaalselt ebameeldivustesse, andes korralduse arestida Aserbaidžaani endise välisministri ja endise suursaadiku Eestis Tofik Zulfugarovi auto.
Loe edasi...

Maag neelabki Tere alla: tehing sünnib lähipäevil

Ärilehele teadaolevalt jõuab Oliver Kruuda võlgades piimatööstuse müük Maag Grupile lähipäevil lõpule.
Loe edasi...

Hanno Pevkur: praegune valitsus valetab, keelab ja laristab. See ei ole see Eesti, mida me üle veerandsaja aasta ehitanud oleme

Hanno Pevkur

Keskerakond, sotsid ja IRL käituvad mesilastarusse roninud karupoeg Puhhina – nad ahmivad sisse nii palju mett kui suudavad, mõtlemata homsele.
Loe edasi...

Marina Kaljurand: nägin poliitikas väga palju silmakirjalikkust. Ei ole õige kaasa joosta ilkujate kambaga!

Marina Kaljurand

Endine välisminister ja presidendikandidaat Marina Kaljurand pidas tänasel Eestimaa Naiste Kongressil ettekande teemal “Naine poliitikas” ja avas oma poliitikukarjääri telgitaguseid.
Loe edasi...

BLOGI: Tsahkna: selles valitsuses on naturaalne ja ehe tegemine

Valitsuskõneluste pressikonverents Teaduste Akadeemia majas 15. novembril

Täna täitus peaminister Jüri Ratase valitsusel 100 päeva ametis. Koalitsioonierakondade juhid võtsid 100 päeva plaani elluviimise kokku täna keskpäeval toimunud pressikonverentsil.
Loe edasi...