Tseiko sattus juba mõnikümmend sekundit pärast avakella ukrainlase kägistushaardesse ning andis koheselt kohtunikule alistusmärguande. Kägistus oli nii tugev, et võttis korraks Tseikolt õhu ja teadvuse.

Kohtunik ja ukrainlane võtsid tarvitusele ettevaatusabinõud - üks hoidis jalgu üleval, et veri pähe jõuaks ja teine üritas keelt suust välja saada. Võitja välja kuulutamise ajaks suutis Tseiko siiski toibuda ning areenilt omal jalal lahkuda.
Kaotuse pidi vastu võtma ka Edvin Erik Kibus, kes jäi alla lätlasest Euroopa meistrile Zaur Džavadovile. Võidukas oli kahe päeva jooksul kaks matši pidav Mirkko Moisar, kes alistas poksimatšis kreeklase Pavlos Paisiosi.
Supermatšina välja reklaamitud K1 reeglitega matšist väljus võitjana ukrainlane Aleksander Oleinik, kes sai pingelises lahingus jagu Eesti võitlejast Maksim Vorovskist.

Vaata võitlusõhtut täispikkuses:

Täna toimub järjekordne võitlusõritus Rock Cafe Boxing Night, kus rokiklubis tulevad õhtu peamatšis areenile Mirkko Moisar ja Pavel Semjonov. Delfi TV teeb otseülekande amatöörmatšidest, mis leiavad aset vahemikus 19.45-21.15.