Võimsalt alustanud Serbia võitis avaveerandi 21:15 ja kasvatas poolajavileks eduseisu 46:32-le. Mängupilt ei muutunud ka kolmandal veerandil ning otsustav kümme minutit algas serblaste 61:46 juhtimisel.

Prantsusmaa polnud aga kaugeltki alla andnud ning alustas neljandat veerandit võimsa vahespurdiga. Kui mängida jäi viis minutit, jõudsid prantslased Nicolas Batumi imemängu abil (viskas veerandiga 17 punkti!) vaid nelja punkti kaugusele (61:65). Viimase minuti alguses oli vahe kolm punkti ning 16 sekundit enne sireeni vaid kaks punkti (82:84). Siis tabas Nikola Kalinic kaks vabaviset ja Thomas Heurtel eksis kahepunktiviskel. Kuigi Nemanja Bjelica tabavate vabavisete järel vähendas Batum järjekordsest kaugviskest veel vahe kolmele punktile (85:88), prantslased mängu päästa enam ei suutnud. Lõppseisu vormistas Marko Simonovic vabavisetest.

Avapoolajal 18 punkti visanud Miloš Teodosic oli võitjate resultatiivseim 24 punktiga, viimasel veerandajal rida olulisi korve toonud Bogdan Bogdanovic lisas 13 punkti. Batum tabas 12-st kolmesest 8 ning jõudis koguni 35 punktini, Boris Diaw viskas 13 ja Heurtel 12 silma.

Serbia kohtub pühapäeval peetavas finaalis USA-ga. Laupäeval selgitavad pronksmedalite saatuse Prantsusmaa ja Leedu.