8. Toivo Pilt

Toivo Pilt sai kuulsaks üle kümne aasta tagasi tõsielusarja "Lihtne elu" ühe skandaalse osalise Triin Tulevi kaaslasena. Mees sai hüüdnime Dressi-Toivo, kuna käis kord dressidega ööklubis. Tänaseks on Toivo suunda muutnud ning tegutseb nüüd sisekujundaja, disaineri ja kunstnikuna. Viimati kergitas mees inimeste kulme kevadel, kui avaldas tätoveeritud Kersti Kaljulaidist aktimaali.

7. Oru Kodu Indrek

Ehitusbuumi laineharjal 2008. aastal lasi skandaalse Oru Arenduse reklaamikampaania tarvis endale meediaeksperimendi raames otsa ette firma logo tätoveerida noor ehitaja Indrek. Õnneks oli tätoveering ajutine ja loodetavasti kulus mõne aastaga maha. Toona 18-aastane noormees sõnas, et oli saate "Jackass" fänn ja otsustas seetõttu julge tembu teha. Samuti pidi ta firma käest saama soodushinnaga krundi. Elukunstnik Ain-Villu Parvetile kuulnud firma läks majanduskriisi ajal likvideerimisele. Indreku praegust tegevust ei õnnestunud Publikul välja selgitada.

6. Ruhnu Karu

Ruhnu karu on kuulus karu, kes 2006. aasta kevadel jääpangal Ruhnu saarele eksis ning sellega meedias ja ühiskonnas elevust tekitas. Karu veetis saarel mõned kuud, pärast seda ujus tõenäoliselt Lätti tagasi. Kuna karud võivad looduses elada kuni 35 aastat, siis võib kuulus mesikäpp senimaani Kuramaa metsades elada. Praegu peaks karu olema lõpetanud sügisese rasvakogumise ja vaikselt juba talveunne suikuma.

Alternatiivne versioon pakuti välja tänavu maikuus ilmunud raamatus "Saladuslikud Eesti väikesaared". Seal väidetakse, et kuulus karu lasti hoopis salaja maha.

Viit kõige veidramat veidrat kuulsust näed juba videost!