"Sinule" valmis koostöös mitmete Eesti ja Soome laulukirjutajatega nagu Maian Kärmas, kes on koos Uudoga kirjutanud enamiku lugude sõnad, Karl-Ander Reismann, Bert Prikenfeld, DJ Rudd, Matias Melleri, Alx Go, Duncan Townsend, Katrina Noorbergen, Jenny Karr, Carsten Schedler. Terve albumi produtsendiks ning ka mitme loo kaasautoriks on andekas Rootsi produtsent Kim W, kellega koos lihvis Uudo kõiki lugusid viimse detailini. Album salvestati Berliinis ja Helsingis.

Uudo Sepp oma debüütalbumist:

Album "Sinule" on minu esimene album. Selle jooksul olen tohutult õppinud ja kogemust juurde saanud, kuidas toimib meelelahutusvaldkond. Aasta tagasi poleks ma osanud sellisest asjast unistadagi, et mu endal võiks album välja tulla. See on olnud mu suurim unistus ja tänan kõiki, kes on aidanud mind sel teel.

Põhjus, miks panime albumi pealkirjaks "Sinule", on, et plaadi lugudel on palju tundeid ja emotsioone. Otsin kodu, unistan, tunnen mõne hetke ees hirmu. Need laulud on Sinule, kes Sa tahad mind mõista, need laulud on Sinule, kellel on sarnased mured ja hirmud, need laulud on Sinule kui tunned, et just selline muusika ning plaat on Su elust puudu.

Tahan jagada elu just nii nagu mina seda näen ja mulle meeldiks kui oskaksin rohkem ka teiste perspektiive elus näha. Sest raskused, röömud, hirmud, kodutunne ja armastus on tunded, mis meid kõiki ühendavad. Aga me kõik oleme erinevad ja enamasti ei näe seda, mida teine inimene tunneb. Õppides lugema neid tundeid, leiame end kohast, kust ei tahakski lahkuda, nootide juurest, mis silitavad kõrvu, südant, mis panevad tantsima. Nähes inimesi töötamas heade asjade nimel, nii selle plaadi, kui ka paljude teiste maailma asjade nimel, tean et mul on veel paljupalju õppida ja kindlasti ei jää see minu viimaseks plaadiks. Nautisin koostööd iga inimesega -ühe töömeetod erilisem kui teisel. Oli ka tagasilükkamisi ja eriarvamusi, kuid üksteist toetades saime sellest üle ja sellise lühikse aja jooksul andsime endast parima, et tuua Sinuni plaat, mis võiks inspireerida ka teisi nägema vaid veidikene kaugemale kui vaid oma ette. Mis annaks lootust olla lähedasem teineteisega. Loodan, et see plaat toob Sinule midagi uut ja huvitavat.

Albumi esitluskontserdid toimuvad:
17.11 – Pärnu Kuursaal
23.11 – Kuressaares, Club Diva
15.12 – Tallinnas, Club Venus