Poes müüdavate kummikommide pakendiinfo võtab silme eest kirjuks, sest pisikese kummikarukese koostisosade nimekiri on muljetavaldavalt pikk: glükoosisiirup, suhkur, zelatiin; dekstroos, puuviljamahl kontsentraadist: õun, maasikas, vaarikas, apelsin, sidrun, ananass; happesuse regulaator: sidrunhape; puuvilja- ja taimekontsentraadid: nõges, apelsin, sidrun, mango, passionivili, leedripuumari, mustsõstar, õun, spinat, aroonia, kiivi, viinamari; lõhna- ja maitseained: leedripuumarjaekstrakt ; glaseerained: valge ja kollane meevaha , karnaubavaha; jaanikaunapuu vilja ekstrakt; invertsuhkrusiirup.

Meie versioonis on kasutusel vaid toiduželatiin, tarretisepulber (koostisosad: suhkur, želatiin, õunamahlakontsentraat, sidrunhape, apelsini lõhna- ja maitseaine) ja tuline vesi. Lisaks mõistagi kommivormid, kus karukesed tahkuda saaksid.

Meie kodused ja veidi võdisevamad "kummikommid" on mõeldud söömiseks pea kohe pärast komponentide kokkusegamist. Tunnike kuni poolteist külmkapis ja lõbusad karud on söömisvalmis.

Vaata lähemalt videost, kuidas neid valmistada.