Lillkapsas

Maitsesta lillkapsas rohkeõliga, chillimaitseaine ehk chilli explosioniga ning valge balsamicoga. Lillkapsas küpseb Kamado Joe ahjus ca tunni. Küpsetamise temperatuuriks võiks olla 150-200 kraadi.

Plangulõhe

Küpsetamiseks kasuta võimalusel pöögipuu planku - see on hea tugev ning ei paindu kuumuses. Maitsesta kala apelsinimaitselise BBQ-seguga ning lase 5-10 minutit seista.
Grillimiseks on parim ca 200 kraadine temperatuur, mille juures võtab kala valmimine umbes 45 minutit.

Lõhemedaljonid või steik

Lõika kala ääred luudest puhtaks ning lõika valmis medaljonid. Maitsesta meresoola, musta pipra ning chilliga. Lõika sidrunist kala kõrvale küpsemise ajaks sidrunitükid. Lisa kalale ka roosat balsamico-äädikat.

Kuumus võiks olla 200 kraadi ning aega kulub ca 15 minutit, sest kalatükid on märksa väiksemad, kui terve kala.

Kartulid

Kartulit võid küpsetada täiesti niisama. Väldi kartulite otsesele kuumusele tõstmist. Küpseta neid 150 kraadises kuumas umbes tund.

Rooma kapsas

Maitsesta soola, oliiviõli ning balsamiikot. Rooma kapsast otseselt küpsetada polegi vaja, vaid pigem kiiresti kõrgelt temperatuurilt läbi lasta. Minutist ja 200 kraadisest kuumast piisab!

Ciabatta

Maitsesta ciabattat õli, soola ja pipraga ning lase Kamado Joe grillil kuumaks - see võtab umbes 5 minutit.

Tere keefirismuuti

Võid lasta loovusel lennata - meie kasutasime mustikaid ja vaarikaid, mille lisasime keefirile blenderisse. Lisa ka kaerahelbeid, mille tükid võid jätta ka suuremaks! Magusasõbrad võivad lisada veel magustamiseks mett.

Jaga
Kommentaarid