Sildaru põhialal ehk freestyle-suusatamise pargisõidus jagasid naised just laupäevasel võistluspäeval olümpiamedalid ja kaks kirkamat autasu kuulusid Šveitsi koondislastele. Olümpiavõitja Sarah Höfflin tõdes Eesti ajakirjanikega rääkides, et kui Sildaru võistelnuks Pyeongchangis, pidanuks tema leppima hõbedaga...

Olümpiastuudio juttudes, kus külalisena oli kohal Kaarel Nurmsalu, keskendusime suuremalt jaolt suusahüpetele ja kahevõistlusele. Suusahüpetele seetõttu, et laupäeval jagati suure mäe võistluse medalid ja kaasa tegid ka Martti Nõmme ning Artti Aigro. Läksime juttudega tagasi ka reedese kvalifikatsioonivõistluse juurde, kus teadupärast diskvalifitseeriti Kevin Maltsev. Nurmsalu sõnul võis karistust ette näha. "Hüppekohtunikud pidid kellegi maha võtma ja eestlasi oli kõige lihtsam "ohvriks" valida.

Kahevõistlust puudutasime seoses meie olümpialootuse Kristjan Ilvesega. Mida võiks oodata kahevõistlejate suure mäe võistluselt? "Jääme ikkagi kahe jalaga maa peale," hindas Nurmsalu väljavaateid. "Iga koht 16-ndast ülespoole oleks õnnestumine. Suusarajal sõidab ta aegu 35. kohast ülespoole, mis ei anna alust medalitest rääkida. Tal on olemas hea tase, aga füüsiliselt peab Kristjan palju paremaks saama, et suusarajal veel üks samm edasi teha."