Vladimir Putin vahistati Florida supermarketis töötajate peale karjumise eest

On siiski selge, et tegemist ei olnud Venemaa presidendiga, sest kuulsaim Vladimir Putin teadaolevalt Floridas West Palm Beachis käinud ei ole. Kuid ka tema nimekaim suudab tekitada piisavalt kõmu.
Loe edasi...

Priit Toobal andis Paavo Pettai firmale Keskerakonna juhatuse teadmata 450 000-eurose garantiikirja

maps.google.com

Keskerakond on leidnud paberi, kus 2014. aastal andis Keskerakond Priit Toobali isikus garantiikirja Paavo Pettai firmale, et kui sellel on raskusi maksetega, siis erakond aitab. Garantiikirja mahuks on 450 000 eurot.
Loe edasi...

Randpere: fraktsioonis polnud Kallasel piisavalt toetust, et saada kokku 21 allkirja. Need anti eeldusel, et Siim on aumees

Edgar Savisaare kõne Estonia kontserdisaalis

Reformierakondlane Valdo Randpere kritiseeris täna Facebookis Siim Kallast ja tema tütar Kaja Kallast, sest Siim Kallas ei taandunud valimiskogust, nagu oli Marina Kaljuranna toetajate sõnul kokku lepitud.
Loe edasi...

Kaja Kallas: mind häirib, et Kaljurand süüdistab pidevalt Taavi Rõivast

Reformierakondlane Kaja Kallas avaldas täna oma blogis, et kui Reformierakond oleks juba augusti alguses teinud hääletuse, oleks selgunud, et Marina Kaljuranna toetajaid on erakonna juhatuses väga vähe ja kogu see jama oleks ära olnud.
Loe edasi...

Kurjategijate elu muutub lihtsamaks, korrakaitsjate võim nõrgeneb

Presidendivalimised III voor Riigikogus

Põhiõiguste kaitsmiseks tehtud seadusemuudatused toovad tänasest kriminaalmenetlusse rohkem bürokraatiat. Uurijad peavad hakkama kiireloomulist läbiotsimisluba kohtult taotlema e-kirja või SMS-i teel. Kohtutele, prokuratuurile, advokatuurile ja kohtuekspertidele anti muudatusteks raha juurde, politseile mitte.
Loe edasi...

FOTOD: Reformierakonna maratonkoosolekule saabunud Eerik-Niiles Kross parkis oma tehnoülevaatuseta luksusauto keelumärgi alla

Alates tänasest võib tekkida olukord, kus sõiduki läbiotsimiseks peavad politseinikud ootama lausa tunde, enne kui kohtult loa saavad.

Reformierakonna juhatus ja fraktsiooni liikmed kogunesid 30. augusti õhtul Kadriorus Katharinenthali kohvikus, et arutada enam kui viis tundi, kas toetada valijameeste kogus Siim Kallast või Marina Kaljuranda. Terava silmaga Delfi fotograaf märkas aga, et kui enamik erakondlasi saabus maratonkoosolekule taksoga, küüdiga või saabus jalgsi, siis Eerik-Niiles Kross parkis oma Mercedes-Benzi parkimist keelava märgi alla. Kõige tipuks puudub sariliiklusrikkuja sõidukil ka kehtiv tehnoülevaatus.
Loe edasi...

LOE: Põhjus, miks peaksid aeg-ajalt ruuteri välja lülitama

Kui sul on kodus juhtmevaba interneti ruuter, siis tead hästi, et kui internetiühendus kaob, võib selle taastamiseks piisata wifi-ruuteri taaskäivitamisest. Mingil müstilisel põhjusel see enamasti töötab.
Loe edasi...

FOTOD: Esimene koolipäev! Taavi Rõivase ja Luisa Värgi tütar alustas haridusteed mainekas erakoolis

Wifi-ruuter Asus RT-N66U

Peaminister Taavi Rõivase ja lauljanna Luisa Värgi tütar Miina Rihanna Rõivas alustas 1. septembril kooliteed. Miina astus esimesse klassi Hannes Tamjärve asutatud Rocca Al Mare Koolis.
Loe edasi...

Millise ameti peaks laps tulevikus õppima, et temast saaks õnnelik inimene

Küsimus „Millest sõltub minu lapse tööalane tulevik?" on paljudel lapsevanematel juba sellel ajal, kui lapsed käivad lasteaias viimast aastat. Enamasti arvatakse, et koolivalik on põhiline mõjutegur, mis väga olulist rolli tee sillutamisel hakkab suunama. Probleem on aga selles, et koolikeskkonnas esiteks ei avaldu tihti laste tegelik potentsiaal.
Loe edasi...

HINNAVÕRDLUS: Vaata, kui palju maksab Eestis lapse kooli saatmine võrreldes teiste Balti riikidega!

Foto: Scanpix/PantherMedia

Esimesse klassi minek on vanematele kahtlemata suur väljaminek. Võrdlesime kolme Balti riigi koolimineku eelarveid, et selgitada välja, kus maksab laste kooli saatmine kõige rohkem.
Loe edasi...

ELUOHTLIK: 10 surmavat toitu, mida inimesed ikkagi söövad

Koolikoti sisu

Inimesed on ikka ihanud süüa seda, mis on ohktlik, isegi eluohtlik. Kõige tuntum näide on siin ohtlikult mürgine fugu ehk kerakala, mis on Jaapanis delikatess. Miks inimesed söövad mürgiseid toite? Eks ikka selleks, et tunda end elavana. Siin, siis kümme surmavat toitu, mida inimesed ikka söövad!
Loe edasi...

Marina Kaljurand: minu võimalused valimiskogus on paremad kui Siim Kallasel

Kärnkonnad Äntu Valgejärves

Marina Kaljurand rääkis täna hommikul Eesti Televisioonis, et otsus jätkata välisministrina tuli avalikust toetusest ja soovist riiki teenida.
Loe edasi...