Analüüs näitab: imeravim Cellfood on väävelhappe ja kraanivee segu

Eesti Päevalehe palvel Tartu ülikoolis valminud analüüs paljastas, et toidulisand Cellfood on puhas pettus. Veterinaar- ja toiduamet pole üle kuu aja kestnud menetluse jooksul Cellfoodi analüüsimiseni jõudnud. Happesegu on toidulisandi nimetuse all endiselt müügil ja seda on ostnud kuni 1200 inimest.
Loe edasi...

Garantiikirju on kaks. Toobal pani mängu 700 000 eurot

Kuigi Priit Toobal allkirjastas omavoliliselt garantiikirju, leiab praegune peasekretär Oudekki Loone, et erakonna rahaasjad on korras ja suuri teeneid selles on just Toobalil.

Oudekki Loone arvates on garantiikirjade skandaal tekitatud Repsi presidendikampaania õõnestamiseks.
Loe edasi...

Putin: viited Vene ohule Baltimaade suhtes on täielik jama

Kremli ametlikul veebilehel avaldati esmaspäeval täielikult Bloombergi 1. septembril Vladivostokis tehtud intervjuu Venemaa presidendi Vladimir Putiniga, milles Putinil paluti muu hulgas öelda midagi Balti riikide rahustamiseks.
Loe edasi...

Taavi Rõivas Siim Kallase väljaütlemisest: Reformierakonnas ei ole kombeks inimesi erinevate seisukohtade pärast karistada või põlata

Taavi Rõivas ja Siim Kallas

Siim Kallas ütles laupäeval Reformierakondlaste lõunasöögil, et kui keegi ei ole nõus Reformierakonna juhatuse otsusega toetada kandidaadina just teda, on neil võimalik valida endale soovi korral uus erakond. Erakonna esimehe, peaminister Taavi Rõivase hinnangul oleks erinevate seisukohtade eest karistamine või põlastamine fundamentaalselt vale.
Loe edasi...

Kuhu kadus 73 miljonit eurot? Käibemaksu laekub varem prognoositust palju vähem

Neljapäevasel kabinetiistungil pidi valitsus vaatama rahandusministeeriumi slaide, mis teevad murelikuks.

Sügisene majandusprognoos näitab umbes 2,5% majanduskasvu, mida on ennustatust vähem.
Loe edasi...

Palts soovitab IRLil ja sotsidel teha Keskerakonnaga koalitsioon: poisid, lööge punn eest ära

Tõnis Palts

IRLi poliitik ja endine Tallinna linnapea Tõnis Palts tegi täna Facebookis ettepaneku, et IRL ja sotsid võiksid teha Keskerakonnaga koalitsiooni nii, et Allar Jõks saaks presidendiks ja Kadri Simson peaministriks.
Loe edasi...

VAATA SIIT Keskerakonna kurikuulsat tagasivõtmatut garantiikirja Paavo Pettai firmale

Paavo Pettai ja Priit Toobal

Eelmisel nädalal ilmsiks tulnud info kahest Paavo Pettai firmale antud garantiikirjast on paisanud Keskerakonna uude kriisi ja kõigutab isegi Edgar Savisaare tooli erakonna esimehena.
Loe edasi...

Karilaid: Keskerakond vajab erakorralist kongressi, esimeheks võiks kandideerida Jüri Ratas

Keskerakonna aseesimees Jaanus Karilaid ütles, et eilne koosolek reklaamiärimees Paavo Pettaile antud garantiikirjade osas ei toonud vajalikke vastuseid. Erakonda vajalike muutuste toomiseks võiks tema hinnangul toimuda erakorraline kongress, mille käigus võiks erakonna esimeheks kandideerida Jüri Ratas.
Loe edasi...

FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Harku vallas tabati kaks alkoholi tarvitanud bussijuhti, bussis olnud inimesed hääletasid tee ääres

Puhumisreid Rannamõisas

Politsei tabas täna hommikul Harku vallas Rannamõisa kiriku juures puhumisreidi tehes kaks alkoholi tarvitanud bussijuhti, kellest esimene viidi arestimajja. Teise juhi lõplik joove jäi napilt alla vastutusmäära. Mõlemad bussid olid Atko Liinide liinibussid, mille peal olid ka koolilapsed.
Loe edasi...

Suri Estonian Business Schooli asutaja Madis Habakuk

Madis Habakuk

Reedel, 2. septembril , suri 77-aastasena EBSi üks asutajatest ja majandusteadlane professor Madis Habakuk.
Loe edasi...