Võitlus Keskerakonnas on haripunktis: Simson ja Ratas ning Savisaar korraldavad võidu pressikonverentse

Mailis Reps, Kadri Simson ja Jüri Ratas

Delfi andmetel plaanivad sisepingetes vaevleva Keskerakonna juhatuse liikmed Kadri Simson ja Jüri Ratas korraldada homme pressikonverentsi. Täpset teemat osapooled hetkel avaldada ei soovi, kuid see on seotud loomulikult erakonnaga. Samas teatas erakonna senine juht Edgar Savisaar, et plaanib oma võitluskaaslastega homme samuti pressikonverentsi korraldada.
Loe edasi...

Viimane vaatus: Samsung palus kõigil Galaxy Note7 omanikel telefonid välja lülitada, tootmine lõpetati

USA Minnesota osariigi elanik Andrew Zuis näitab oma tütre asendustelefoniks saadud Note7-t, mis lapse käes süttis ja sulama hakkas.

Samsung on ametlikult peatanud Galaxy Note7 müügi, vahetusprotseduurid ja tootmise, kuna läinud nädala jooksul tuli mitmelt poolt teateid selle kohta, et ka asenduseks antud uued telefonid süttisid. Nüüd palus ettevõte kõigil klientidel telefoni kasutamine lõpetada.
Loe edasi...

Teletäht Võrno viidi terviserikke tõttu otse lennujaamast haiglasse

Hannes Võrno

Armastatud telenägu Hannes Võrno pidi minema Kreeka ringreisi giidiks, kuid lennukile ­istumise asemel tuli arstide juurde minna.
Loe edasi...

FOTOD Tallinna narkolaborist: uurijatele avanes pühapäevanarkomaanidele aine pakendamiseks kasutatavatest ruumidest vastu õõvastav vaatepilt

Septembrikuu viimasel nädalal pidas Põhja prefektuuri narko- ja organiseeritud kuritegude talitus tänavaoperatsioonil kinni 13 kahtlustatavat, kellelt leiti narkootilisi aineid.
Loe edasi...

DELFI VIDEO: Vassiljev: ma arvan, et head ajad on ees!

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev oli pärast 0:2 kaotust Kreekale hoolimata allajäämisest optimistlik ning näitas välja oma usku meeskonna uutesse treeneritesse.
Loe edasi...

Kemplusele kontrollikoja kandidaadi üle tegid lõpu mitu kokkulepet

Piinlikuks kujunenud jant kontrollikoja kandidaadi ümber sai eile lahenduse. Valitsus otsustas, et kandidaat on Juhan Parts.

Sotsiaaldemokraatide taandumine aitas Juhan Partsi Euroopa kontrollikoja liikme kandidaadiks.
Loe edasi...

Jaanuarist võib jääda mandri ja saarte vahele sõitma ainult kaks laeva

Asenduslaevade rendilepingud kestavad kuu või paar ja uute parv- laevade edasise hilinemise tarbeks pole TS Laevadel tagavaraplaani.
Loe edasi...

President Kersti Kaljulaidi avalike suhete nõunikuks asub suhtekorraldaja Taavi Linnamäe

Meediaagentuuri Cloud Media üks loojatest Taavi Linnamäe kinnitas Delfile, et talle on tehtud ettepanek asuda president Kersti Kaljulaidi avalike suhete nõunikuks ning ta on selle vastu võtnud.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Prohvetlikud sõnad: 2014. aastal antud intervjuus täna "vabaks inimeseks" saada lubanud president Ilves suundus lennukile

Ametist lahkunud president Toomas Hendrik Ilves suundus täna abikaasaga koos puhkama. Ligi kaks aastat tagasi antud intervjuus ütles Ilves, et 11. oktoobril 2016. aastal saab temast "vaba inimene".
Loe edasi...

Eestisse saabusid järgmised kaheksa Süüria sõjapõgenikku, elama asutakse Tallinnasse, Harjumaale ja Türile

Täna saabusid Kreekast Eestisse Euroopa rändekavaga vastu võetud kaheksa sõjapõgenikku. Neile tulid vastu tugiisikud ja nad liikusid edasi oma uutesse kodudesse Tallinnas, Harjumaal ja Türil.
Loe edasi...