Raport: Poola peab olema valmis kaitsma Balti riike ja ründama sihtmärke sügaval Venemaal

Poola lennukid F-16 Janowi lennubaasis

Muu hulgas leitakse Atlandi Nõukogu raportis, et Poola kaitsevägi peaks võtma eeskuju Eesti kaitseliidu mudelist.
Loe edasi...

"Homopropagandistliku" kampaania peatamist nõudev Vooglaid nimetab rasedust suguhaiguseks

"Vabariigi kodanikes" arutlevad teiste seas Varro Vooglaid ja geiaktivist Reimo Mets kooseluseaduse üle

SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks eestvedajad Varro Vooglaid ja Markus Järvi tahavad peatada tänavakampaania "Kumm on seks", kuna see edastab nende arvates väärastunud nägemust inimseksuaalsusest. Ametlikus pöördumises tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovskile ning sotsiaalkaitseminister Margus Tsahknale on sugulisel teel levivate haiguste nimistus märgitud ka rasedus.
Loe edasi...

VIDEO JA FOTOD: Harju maakohus otsustab Savisaare ametist kõrvaldamise põhjendatuse üle neljapäeval

Istung Savisaare asjus

Täna pärastlõunal asuti Harju maakohtus arutama, kas on jätkuvalt põhjendatud korduvas altkäemaksu võtmises kahtlustatava Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare kõrvaldamine Tallinna linnapea ametist. Harju maakohus teeb määruse teatavaks ülehomme.
Loe edasi...

President Hollande: kirikuründajad nimetasid end Islamiriigi võitlejateks

Prantsusmaa president François Hollande ütles teisipäeval, et kaks meest, kes ründasid kirikut ja lõikasid läbi preestri kõri, väitsid, et on Daeshist (Islamiriigi araabiakeelne lühend).
Loe edasi...

FOTOD ja VIDEO: Prantsusmaal võtsid relvastatud mehed kirikus pantvange, preester tapeti

Prantsusmaa põhjaosas Roueni lähedal võtsid kaks relvastatud meest kirikus inimesi pantvangi. Siseministeerium teatas, et pantvangivõtjad neutraliseeriti, kuid nad jõudsid tappa preestri.
Loe edasi...

Wall Street Journal võrdleb Trumpi ütlusi Balti riikide kohta järeleandmistega Hitleri nõudmistele

Donald Trump ja Newt Gingrich

USA konservatiivid on juba aastaid hoiatanud Ameerika ülemaailmse tagasitõmbumise eest president Barack Obama ajal, mistõttu on häbiväärne, et see õppetund näib olevat mööda läinud Donald Trumpist ja tema nõuandjatest, kellest osa peaks seda asja paremini teadma, kirjutab ajaleht Wall Street Journal.
Loe edasi...

Purjuspäi avarii põhjustanud Dmitrijev jääb mõneks kuuks juhiloata

Purjuspäi liiklusõnnetuse põhjustanud riigikogulane Dmitri Dmitrijev jäi mõneks ajaks ilma juhiloast ja peab maksma trahvi.
Loe edasi...

PALJU ÕNNE! Kadri Adamson abiellus ja kannab nüüd uut perenime

Foto: Gabriela Liivamägi (Ugala Teater)

"Kättemaksukontorist" tuntud Kadri Adamson, nüüdne Kadri Rämmeld, on abiellunud oma elukaaslase, samuti näitlejaametit pidava Meelis Rämmeldiga.
Loe edasi...

Brasiilias rööviti F1 bossi naise ema, nõutakse 36 miljonit dollarit lunaraha

F1 boss Bernie Ecclestone ja tema naine Fabiana Flosi

Brasiilias, Sao Paolo lähistel röövisid kurjategijad lunaraha väljapressimise eesmärgil Vormel-1 pealiku Bernie Ecclestone´i naise ema. 67-aastase Aparecida Schunki vabastamise eest nõutakse väidetavalt 36 miljonit dollarit.
Loe edasi...

Saja aasta uuring: nii Eesti mehed kui ka naised on maailmas pikkuselt kolmandad

Maailma suurima inimeste pikkuse uuringu järgi on planeedi pikimad Hollandi mehed ja Läti naised. Nii Eesti mehed kui ka naised on aga oma sookaaslaste hulgas kolmandal kohal.
Loe edasi...

ERMi piletihinnad liiga kõrged? Vaata, kui palju maksab sissepääs ERMi võrdluses Eesti ja maailma tippmuuseumidega!

Louvre kunstimuuseum Pariisis

Sügisel avatavat Eesti Rahva Muuseumi (ERM) on pikisilmi oodatud. ERMi on kokku kogutud põhjapanev osa meie ajaloost ja kultuuriloost ning projekti eestvedajad loodavad, et sellest saab põnev tõmbenumber ka turistide jaoks. Ent juba enne muuseumi avamist on kerkinud poleemika: peagi avatava muuseumi piletihinnad on väidetavalt liiga kõrged.
Loe edasi...

Tarbijakaitseamet lisas neli reisiettevõtet musta nimekirja

TARBIJAKAITSEAMET

Reisiettevõtjatel tuli 20. juuliks tarbijakaitseametile esitada aasta teise kvartali pakettreiside kogumüügi aruanne, mis on vajalik tagatisraha vastavuse hindamiseks tarbijate ees võetud kohustustele. Neli ettevõtet jätsid aruande esitamata, mistõttu kandis amet need reisiettevõtete musta nimekirja.
Loe edasi...

Robert Harting: ROKi president on osa dopingusüsteemist!

Robert Harting

Saksamaa kettaheitetäht Robert Harting on Venemaa sportlased olümpiamängudele lubanud Rahvusvahelise Olümpiakomitee peale väga pahane ning süüdistab ka oma kaasmaalasest ROKi presidenti Thomas Bachi.
Loe edasi...

Vene tõstja positiivne dopinguproov toob Seimile kaks MM-medalit?

Mart Seim Førdes

Venemaa tõstja Ruslan Albegovi väidetav positiivne dopinguproov võib Mart Seimile tagantjärele tuua kaks pronksmedalit 2014. aasta MMilt.
Loe edasi...

Mis toimub? Kümme päeva olümpiani, aga Rio sportlaskülas on enam kui pooled majad hädas ohutusnõuetega

Rio olümpia sportlasküla maja, kus on end sisse seadmas Sloveenia sportlased

Rio de Janeiro olümpiamängud lähenevad sedavõrd suure hooga, et korraldajatel on ajagraafikus püsimisega suuri probleeme.
Loe edasi...

Suur skandaal Soomes: Nokia maksis välismaalastele 750 eurot palka

Nokia tegevjuht Rajeev Suri

Nokia on jäänud vahele odava tööjõu kasutamisega, vahendab Soome rahvusringhääling Yle. Aastatel 2014-2015 on Nokia maksnud ligi sajale India, Hiina ja Poola päritolu töötajale töötasu, mis on mõnel juhul küündinud 750 euroni kuus.
Loe edasi...