FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Mustamäelane elas nädalate kaupa laibaga ühes korteris

Täna lõunal teatati 52-aastase mehe surnukehast ühes Mustamäel asuvas korteris. Mitu nädalat surnud mehega ühes korteris elas ka teine mees, kes ei teatanud politseile surnukehast.
Loe edasi...

Reisijad: Kuivastu sadamasse jõudnud praam jättis saabunud autod tekile lõksu ja sõitis tagasi Virtsu poole

Kuivastu sadam, praam, jaanipäevalised lahkuvad saarelt, seekord suuri järjekordi pühapäeva õhtul kuue ajal ei olnud, laupäeval ulatus ootejärjekord Kuivast vana kõrtsihooneni

Delfi toimetusega võtsid ühendus reisijad, kelle sõnul jättis Kuivastu sadamast väljunud praam autotekile osa saabunud reisi autosid, sulges visiiri ja suundus tagasi mandri poole. Väinamere liine esindava firma edastatud info kohaselt oli tegu laevameeskonna eksitusega ja kõik sõidukid pääsesid vaid 10-minutilise hilinemisega kaldale.
Loe edasi...

Venemaa kergejõustiklased kaotasid kohtuvaidluse IAAF-iga ja Rio olümpiale ei pääse

Rahvusvaheline spordiarbitraaž Šveitsis Lausanne'is.

Rahvusvaheline spordiarbitraaž (CAS) kaalus 68 Venemaa kergejõustiklase kaebust rahvusvahelise kergejõustikuföderatsiooni (IAAF) vastu ja leidis, et IAAF-i otsus on igati põhjendatud.
Loe edasi...

Donald Trump kaitseks presidendina Balti riike ainult siis, kui nad täidavad kohustused USA ees

USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump ütles kolmapäeval intervjuus ajalehele New York Times, et kui ta presidendiks valitakse, ei kaitse ta NATO liitlasi rünnaku korral automaatselt, vaid vaatab kõigepealt, milline on nende panus allianssi.
Loe edasi...

Mänguhoos Pokemoni taga ajanud noormees hüppas Viimsis teiselt korruselt alla

Pokemon Go Tallinnas

Eile said Ida-Harju politseijaoskonna patrullpolitseinikud väljakutse Viimsisse, kus eramu teiselt korruselt oli 17-aastane noormees mänguhoos alla hüpanud.
Loe edasi...