Riigikohus: PPA karistas joobnuna tööle tulla tahtnud politseinikku liiga rangelt

Riigikohtu hinnangul karistas politsei- ja piirivalveamet liiga rangelt politseinikku, kes viibis töövälisel ajal teenistuskohas alkoholijoobe tunnustega.
Loe edasi...

KOOLIBLOGI: Riigieksamid 2016: millised on tänavu tulemuste põhjal parimad koolid ja mida kujutab endast uus mõõdik?

Täna tutvustas SA Innove 2016. aasta riigieksamite tulemusi ja gümnaasiumite panust õpilaste edasijõudmisesse.
Loe edasi...

Venemaal anti häire enam kui 20 000 Kesksõjaväeringkonna sõjaväelasele

Venemaa Lääne- ja Lõuna-Siberis asuva Kesksõjaväeringkonna väekoondistes ja sõjaväeosades, sealhulgas õhutõrje raketikomplekside S-300 ja S-400 allüksustes anti häire õppeaasta 2016 tulemuste kontrollimiseks, teatas Kesksõjaväeringkonna vägede ülema abi, polkovnik Jaroslav Roštšupkin.
Loe edasi...

Läti lapsi kimbutab haigus, mis tekitab ville ja lööb küüned lahti. Kas kartma peaksid ka Eesti vanemad?

Lõunanaabrite lapsevanemad on hirmul, sest levimas on viirus, mis ründab lapsi, tekitab ville ja lööb küüned lahti. Kas Eestiski peaksid vanemad mures olema?
Loe edasi...

Keskerakonna Tartu kontoris käinud varga otsingutel vaadatakse riigikogu liikme Oudekki Loone poole

Kontorist läks märtsis kaduma dokumente ja umbes sada eurot sularaha. Piirkonna esimees Aadu Must esitas politseisse avalduse, kuid uurimist ei alustatud. Mitu ­Keskerakonna juhtivat poliitikut kinnitab, et üks varguses osalenuid oli riigikogu liige Oudekki Loone, kes aga nimetab süüdistusi alusetuteks.
Loe edasi...

Reidi tee tehakse rekade rõõmuks ummikute hinnaga

Abilinnapea Taavi Aasa väitel ei lahenda uus tee Pirita ja Viimsi elanike liiklusprobleeme.
Loe edasi...

SUUR ÜLEVAADE: Koolide pingerea tipus troonib tänavu Tallinna prantsuse lütseum

Kui arvestada eesti keele, matemaatika ja inglise keele eksamitulemusi ja arvestada nende keskmine, siis tekib paremusjärjestus, mille eesotsas on tänavu Tallinna prantsuse lütseum. Eksamite keskmine tulemus oli seal 81,6 punkti.
Loe edasi...

USA ülikool pani maailma maad elanike empaatiavõime järgi ritta, Eesti on peaaegu viimane

Kõige empaatilisemad inimesed elavad Ecuadoris, Saudi Araabias ja Peruus, Eesti on koos mitmete meie piirkonnas asuvate maadega tabeli viimases kümnes.
Loe edasi...

Teadlased selgitavad: miks on poetomatid plastmassi maitsega?

Kes on proovinud otse kasvuhoonest nopitud tomatit, teab, et poest ostetud tomatid võivad sageli olla lausa plastiku maitse ja lõhnaga. Teada on ka see, et lõhnakadu põhjustab tomatite vahepealne külmutamine, et need paremini säiliks. Ameerika teadlased otsustasid uurida, milline on külmutatud tomatite lõhnakao geneetiline tagapõhi.
Loe edasi...

Euroopa Komisjon nõuab EAS-ilt OÜ Ermamaa toetuse kohta selgitusi

Euroopa Komisjonist, mis peab jälgima Euroopa toetusrahade õiget kasutamist ja seda ka liikmesriikidele kasutamiseks välja jagab, vastati Ärilehele, et iga liikmesriik on ennekõike ise vastutav toetusrahade õige kasutamise eest. Sellegipoolest on Komisjon ise asunud samuti lisainfot koguma OÜ Ermamaa toetuse tagasinõude kohta.
Loe edasi...

Evelyn Sepp Shanghai esinduse sulgemisest: kas kellelegi otsustajatest probleemi tõsidus üldse kohale jõuab?

Möödunud nädal põrutas Eesti eksportööridele lauale uudise, et Eesti majandusesindus Shanghais suletakse. Tõesti, milleks eestlased maailma suurimal turul? Püsigu parem kodus ja eksportigu Lätti! Mõned üldisemad asjad selle valguses vajavad lahti rääkimist, kirjutab teenusmajanduse koja tegevjuht Evelyn Sepp.
Loe edasi...

Pärnits: juba ühe kaubanduskeskuse lisandumine muudab niigi habrast olukorda Tallinna kaubanduses

Ülemiste kaubanduskeskuse juht Guido Pärnits loodab, et kinnisvaraarenduses ei tehta lolluseid, mis muudaks kaubanduse olukorda halvemaks.
Loe edasi...

Lyonessi pakkuja küüsis. Ülbus, ropendamine ja kiire raha lubadused

Kuigi firma tippjuht kinnitab, et juba kaks aastat ei saa sissemakseid teha, lunib lojaalsuskaardi teenuse pakkuja esitlusel kuni 2500 euro panustamist.
Loe edasi...