BLOGI ja FOTOD: Esimestele välisvisiitidele suundunud president Kaljulaid kohtus Soome riigipea Sauli Niinistöga

President Kersti Kaljulaid sõitis täna hommikul tutvumisvisiidile Soome ja õhtul suundub ta juba ka Lätti. Tagasi Eestisse jõuab president homme.
Loe edasi...

Julgeolekueksperdid: Venemaa mängib end üha rohkem nurka

Venemaa on viimase kuu jooksul teinud ridamisi žeste ja manöövreid, mis on pingestanud veelgi Ukraina kriisist alates niigi halbu suhteid läänega ja tekitanud ärevust ka avalikkuses. Eesti Päevaleht uuris julgeolekuekspertidelt, mida Venemaa viimased sõnumid tähendavad.
Loe edasi...

Tallinna Sadam: olukord sadamates on rahulik. Leedo tõttas taas appi ning Kõrgelaid alustab juba õhtul

Tallinna Sadama kommunikatsioonijuht Sirle Arro ütles kommentaariks Ärilehe lugeja kirjale, mis kirjeldas öist ja hommikust olukorda sadamas, et olukord on kõigile äärmiselt keeruline ja häid lahendusi ei ole. Päeva teiseks pooleks on aga sadamad tühjad ning õhtul on rivis nii Harilaid kui Kõrgelaid.
Loe edasi...

DELFI FOTOD: Peterburi teel külili paiskunud veok tõmmati püsti

Täna pärastlõunal juhtus Tallinna piiril Peterburi teel raske liiklusõnnetus, milles veoauto sõitis teelt välja ning paiskus külili. Tallinnast väljuv sõidusuund oli politsei teatel alates kella 18st kuni umbes 18.30-ni täielikult suletud, sest veokit tõmmati püsti. Kella 18.30-ks see õnnestus ja sündmus loeti lõppenuks.
Loe edasi...