Savisaar survestas Singapuri Eesti aukonsulit Keskerakonda toetama

Seoses Edgar Savisaare kriminaalsüüdistusega üle kuulatud kinnisvaraarendaja Tarvo Tederi tunnistustest selgus, et Edgar Savisaar sidus ehitusprojektide heakskiitmise Keskerakonnale raha andmisega.
Loe edasi...

DELFI FOTOD SÜNDMUSKOHALT: Tartus hukkus tulekahjus kaks naist

Majapõlengus Tartus Pärna tänaval hukkus kaks vanemaealist naisterahvast. Tulekahju sai alguse kuumast tuhast.
Loe edasi...

Kahes kohtuastmes süüdi mõistetud Alar Nääme riigikokku ei lähe, sinna läheb Toomas Paur

Maaeluministriks mineva Tarmo Tamme asemel riigikogusse minema pidav Alar Nääme loobus sellest, mistõttu riigikogusse läheb Võru linnavolikogu liige Toomas Paur.
Loe edasi...

Raimond Kaljulaid surve all Keskerakonnast: Alkoholi- ja automüüjate lobitöö on väga võimas. Rainer Vakra pärast me uut kongressi ei tee

Mis seal salata – Keskerakond ja uus valitsus on viimastel nädalatel olnud tugeva surve all. Selle vastu ei aita absoluutselt miski muu kui keskendumine Eesti inimeste muredele nii riigi kui omavalitsuste tasemel.
Loe edasi...

MARATONBLOGI: Täna jõuavad igal täistunnil esimest korda eetrisse Eesti Laul 2017 esimeste poolfinalistide lood

Täna kell 10 stardib Eesti Laulu veebilehel maratonsaade, kus avalikustatakse esmakordselt kõik Eesti Laul 2017 esimeses poolfinaalis osalevad laulud. Et mitte tähtsatest asjadest ilma jääda, ela saatele kaasa Publiku otseblogis.
Loe edasi...

Ülle Madise: riigimehelikku julgust ja tarkust võiks rohkem olla

Mõjukaim riigiteener Ülle Madise võitleb tasakaalukalt ja sihikindlalt nii parema haridussüsteemi kui ka elulõpu väärikuse eest.
Loe edasi...

Riho Terras: iseseisvusdeklaratsioon oli kõigile Eestimaa rahvastele, sinna alguspunkti tulekski tagasi minna

Riigikaitse mõjukaim mees, kaitseväe juhataja Riho Terras tõdeb, et peaksime okupatsiooni tekitatud kurjusest lahti laskma ja tegema kõik selleks, et Eestis elavad inimesed tunneksid ennast Eesti inimestena.
Loe edasi...

Ei ole maad vanadele meestele. Savisaare ja Kofkini sügava sõpruse lugu

Toimikutest nähtub, kuidas Edgar Savisaar ja Alexander Kofkin lahkavad „äriasjade” kõrval ka tervisemuresid. Vahetatakse ravinippe ja võetakse mõõtu, kummal on suurem vere glükoosisisaldus ja tabletiports. Alexander Kofkin annab mõista, et Edgar Savisaar peaks hakkama mõtlema poliitikakarjääri lõpetamisele.
Loe edasi...

Kuulutati välja tänavune pressisõber ja -vaenlane

Ajalehtede Liidu liikmeslehed valisid pressisõbraks Karmen Turki ja pressivaenlaseks Toomas Hendrik Ilvese.
Loe edasi...

Ratas: Keskerakonnas pole tiibasid, on üks erakond

Peaminister Jüri Ratas lükkas täna valitsuse pressikonverentsil tagasi väite, et Keskerakonnas on mingid leerid, mis peavad saama valitsuses mingi hulga ministrikohtasid.
Loe edasi...