BLOGI: Prokuratuur: 14aastase Narva koolitüdruku Darja tappis tuttav noormees, surma põhjus oli lämbumine

Täna kell Ida prefektuuri kriminaalbüroo juht Tarvo Kruup ja Viru ringkonnaprokuratuuri juhtivprokurör Margus Gross pressikonverentsil ülevaate kriminaalmenetlusest, milles uuriti 14-aastase Darja surma eelmisel aastal.
Loe edasi...

Soome neonatside kogunemisel peksti läbi noor mees, kes hiljem suri

Helsingi raudteejaama juures asuval väljakul peksti 10. septembril läbi mees, kes reedel, 16. septembril haiglas suri. Ohvri isa Kauko-Vesa Karttunen teatas Facebookis, et tema poeg peksti läbi neonatside korraldatud üritusel.
Loe edasi...

Terviseamet: hetkel on levimas rinoviirus, kuid gripipuhangut veel ei ole

Sügisele omaselt on levimas külmetushaigused, kuid gripiviiruste puhangut terviseameti sõnul veel ei ole.
Loe edasi...

VIDEOD ja FOTOD: Raimond Kaljulaid käis kaitsepolitseis ülekuulamisel ja sai kahtlustuse

Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid käis täna hommikul kaitsepolitseis, kus talle tema kinnitusel esitati kahtlustus omastamisele kaasaaitamises seoses reklaamiteenuse osutamisega.
Loe edasi...

Kohus määras vormihanke skandaali tõttu politseist vallandatud Ilona Laidole PPA-lt suure hüvitise

Reedel otsustas kohus tunnistada politsei- ja piirivalveameti ja selle ekstöötaja Ilona Laido töölepingu lõpetamise alates 4. detsembrist 2015 õigustühiseks. Nurjunud vormihanke eest vastutavaks peetud Laidole mõistis kohus välja ka ligi 10 000 eurose hüvitise.
Loe edasi...

VIDEOD: Mitmetes kohtades Venemaal tabas kaamera valimiskomisjonide liikmed sedeleid kastidesse juurde toppimas

Internetis on avaldatud mitmeid videoid sellest, kuidas valimiskomisjonide töötajad Venemaa riigiduuma valimiste sedeleid ise valimiskastidesse lisavad.
Loe edasi...

Siim Kallas: ma ei ole mingi robot või toode, millel pole tundeid

Presidendikandidaatide jaoks tähendab alanud nädal viimast pingutust. Siim Kallasel on neil päevil eriti kiire. Ühelt poolt on ta Reformi­erakonna kandidaadina küll valimiste favoriit, teisalt on just tema presidendiks saamise vastu kõige rohkem inimesi ja temast räägitakse enne valimispäeva kui suurimast kaotajast. Viimased päevad, viimased kohtumised valijameestega. Kas otsustavad?
Loe edasi...

VIDEO: Vene riigiduuma valimised: Ühtne Venemaa juhib 54 protsendiga

Kui loetud oli 90 protsenti häältest, juhtis Venemaa riigiduumavalimistel võimuerakond Ühtne Venemaa 54,21 protsendiga.
Loe edasi...

VIDEO: Värdjas kilpkonn, raisk! Beebilõust lõbustab fänne maanteel rekkadest 250 km/h mööda kihutamisega

"Ettevaatust, kilpkonn!" hüüatab läinud aasta novembris oma kurikuulsa Lõustmobiili rusudeks sõitnud räppar Beebilõust naerusegaselt täna öösel tema Instagrami tekkinud videotes, milles maanteel autoga rekkadest mööda kimab. Fännide lõbustamiseks filmitud klippides on kord näha maantee ning siis jälle spidomeeter, mis näitab enam kui 200-kilomeetrist tunnikiirust.
Loe edasi...

Kolm asja, mille sotsiaalmeedias jagamine võib sulle tõsise jama kaasa tuua

Oluliste sündmuste ja saavutuste jagamine Facebookis ja mujal sotsiaalmeedias tundub väga ahvatlev. Sõprade ja tuttavate reaktsioonid võimendavad sageli rahulolutunnet veelgi. Ent kas teadsid, et just nende kolme asja jagamine sotsiaalmeedias kujutab suurt ohtu su küberturvalisusele?
Loe edasi...

Schumacheri advokaat rääkis vormelikuulsuse raskest seisundist

2013. aasta lõpus raske suusaõnnetuse üle elanud vormelilegend Michael Schumacher ei suuda advokaadi Felix Dammi sõnul kõndida ega ka kõrvalise abiga püsti seista.
Loe edasi...